Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz vele? Miért...

Miért ilyen nehéz vele? Miért utálom ennyire az anyóst?

Figyelt kérdés

Ha valaki együtt él az anyósával,illetve utálja,vagy csak símán szabadulna már tőle.Illetve a párod kikészít a mama fanatizmusával,akkor vegyél fel msn-re.Maximum egy jót beszélgetünk:)

Msn: linababa28@hotmail.com

2010. jan. 30. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
én csak úgy simán szabadulnék már tőle :DD
2010. jan. 30. 10:00
 2/4 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? 25 alatt érthető, de az felett már meg kell tudni érteni a férfiakat, mind szereti az anyját, miért Te nem? az a normális, ha eddig a világon az anyjáét szertte a legjobbna. minden gyerek vilkgának a közepe az anyja, ha nem, akkor ott valami nem stimmel. pl piás az anyja, vagy elváltak és az apjához került a gyerek. nos ha pedig az anya a "világ" oda nem lehet csak úgy betörni.... ezt én is megszenvedtem és az élet tett bölccsé.most fiam van ( 39 vagyok fiam 13) és rettegek, hoyg utált anyós leszek, ha bármihez merek hozzászólni. hidd el, egy anyós a fiának az érdekeit nézi, és lehet, hogy te ezt félreértelmezed. Elég nehéz feladványa következő: képzeld el, hoyg 15 évvel később fiad van és mindenféle lányok veszik körül, te meg próbálod őt odaterelgetni, ahol úgy véled jó sora lesz, hiszen nem azért szülted , hoyg rossz élete legyen. ( van már gyereked??)
2010. jan. 30. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
mert vetélytársat látsz benne, pedig nem az, őt szereti mert az a szülőanyja beléd meg szerelmes, mert Te varázsoltad el.... tanulj meg különbséget tenni.
2010. jan. 30. 10:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Van ám olyan anyós is, aki úgy gondolja, hogy a fia csakis az övé és vele fogja leélni háralevő életét. Vele tervez,az ő sorsával osztva gondolkodik, nem akar külön életet.Retteg, hogy a fia családot alapít és gyereke lesz,mert akkor ő sem anyagilag sem lelkileg nem kapja meg azt amit odáig.

Na, ezektől mentsen az ISten!

2010. jan. 30. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!