Nem birom elviselni az anyosom,?
hál istenek ritkán látom, de amikor szoba jön hogy le kéne hozzá utaznunk ,akkor már sik ideg vagyok . Egyszerüen nem birom elviselni ,mert az az álszent tipus, hogy teszi a szépet stb de közben fur a hátam mögött. olyan szoba sem jöhet hogy én itthon maradok, nekem is kötelező elutaznom hozzá, de most kitaláltak hogy mindenki egy szobába aludjon mert igy nem kell füteni....
gyülölöm öt, mert kétszinű, alapbol nem birom elviselni. Van valakinél olyan hogy már alapbol nem birja elviselni az anyosát? s olyan hogy ha bármit mondok a férjemnek az anyjáról már ugrik???
Ez első házasságomban az anyósom nagyon fúrt, nyíltan a szemembe mondta, hát még a hátam mögött miket csinált!!! Holott anyagilag támogattuk (kevés volt a nyugdíja), csináltuk a kertet, hogy szép legyen (ugyanis nem együtt laktunk), mindenben kedveztünk neki. 14 évig nem történt semmi, csak próbáltam neki megfelelni, de viszont nem kaptam semmi jót. Nem törődtem vele, persze belül bántott a dolog, a férjemmel sokat beszélgettünk erről. Utána viszont a drága mama beleunt szerintem abba, hogy hiába mond kígyót-békát, mi mégsem váltunk el, és továbbra is csak jót kapott tőlem. 14 év elteltével egy ismerősömtől hallottam vissza, hogy együtt voltak a kórházban, és azt mondta neki az anyósom, hogy én vagyok a kedvenc menye, és még egyiket sem szerette így, mint engem. Pedig volt neki 5 menye. A dolog pikantériája, hogy azóta elváltunk, ő pedig meghalt.
Most egy új házasságban élek, és a világ legjobb anyósa és apósa az enyém! Mindenben támogatnak bennünket, aranyosak, kedvesek, segítőkészek, és még az én lányomat is úgy szeretik, mintha az is az ő unokájuk lenne!
Kvázi ebből azt akartam kihozni, hogy AZT KAPSZ, AMIT ADSZ! Az élet mindent visszafizet neked.
S gondolj abba bele, hogy ha ő így viselkedik veled, ahogy leírtad, és te is csak azt viszonzod, akkor mi az, ami megkülönböztet tőle? Hmm?
Szerintem az előző választ valami anyós írhatta XD
Tévedsz! Énnekem anyósom van menyem még nincs.
Az anyósom nem bántott engem és én sem bántottam őt.
Ha elmegyünk egymáshoz, emberi módra viselkedünk és nem gyűlölködünk!
Alkalmazkodni kell! És ez nem megy mindenkinek.
Ahogy te viselkedsz az anyósoddal, ezt a példát fogják látni a gyerekeid és ők is igy fognak viselkedni.
Ha te gyűlölöd az anyósod, téged is gyülölni fog a menyed!
az én anyósomnak volt még tavaly nyáron egy elég undorító húzása. (lehordott minden szarnak, utána meg letagadta a páromnak, h egyáltalán beszélt velem...)
na, ez sztem elég ok arra, h ne legyen a szívem csücske. ezt persze ő is érzi, azóta nem is váltottunk 1 szót sem, még telefonon sem hívott soha, pedig ingyen lenne neki...nem utálkozok, de messzire kerülöm a kedves mamát... khm...
a párom heti 1x átmegy hozzá, ápolgatja anyuka lelkét, oszt jóvan. ez persze nem zavar, de örülök, h nem az "anyám nélkül szarni sem tudok" kategória, pedig az anyja igyekezett így nevelni. hálistennek nem sikerült neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!