Nem birom elviselni az anyosom,?
hál istenek ritkán látom, de amikor szoba jön hogy le kéne hozzá utaznunk ,akkor már sik ideg vagyok . Egyszerüen nem birom elviselni ,mert az az álszent tipus, hogy teszi a szépet stb de közben fur a hátam mögött. olyan szoba sem jöhet hogy én itthon maradok, nekem is kötelező elutaznom hozzá, de most kitaláltak hogy mindenki egy szobába aludjon mert igy nem kell füteni....
gyülölöm öt, mert kétszinű, alapbol nem birom elviselni. Van valakinél olyan hogy már alapbol nem birja elviselni az anyosát? s olyan hogy ha bármit mondok a férjemnek az anyjáról már ugrik???
Ha valakit alapból gyűlölsz,akkor nálad is baj van.Az anyósod felnevelte a fiát neked!Nem kényszerítheted a párod,hogy válasszon kettőtök között,mert tönkre megy a házasságod.A minimális tiszteletet minden ember megérdemli!Tudom,hogy most divat az anyósokat gyűlölni,de te is leszel majd anyós.Nem igaz,hogy ritkán nem lehet elmenni meglátogatni,főleg ha teszi a szépet!Ezek szerint ő próbál kedves lenni hozzád,te viszont gyűlölöd őt.Azt pedig miből gondolod,hogy kétszínű? Mivel fúr a hátad mögött? És egy-két éjszakát kilehet bírni vele egy szobában is!Egy kis megértés kellene a másik ember iránt.
Az én anyósom sem volt jó természetű,de elviseltemés nem gyűlöltem.Csupán egy kis jóakarat kell hozzá.
Szégyellheted magad!
Egy idős ember a lehetőségeihez képest mindent megtesz, hogy láthassa a fiát és a családját, és te igy hálálod meg.
Lehet, hogy ő is gyűlöl téged / nem is csodálkoznék/ de nem mutatja, hanem, ha együtt vagytok, igyekszik kedves lenni.
Te is egy kicsit igyekezhetnél.
Ha igy viselkedsz, 20 év mulva a menyed fog ide irni, hogy "gyűlölöm az anyósomat".
Tudod az élet visszaad mindent, jót és rosszat egyaránt!
Szerintem az előző választ valami anyós írhatta XD Én is gyűlölöm az enyémet,kétszínű begyepesedett szipirtyó aki ránk van szállva,és persze minden életcélja hogy elvegye tőlem a pici fiát.Normális dolog,vagyis nekünk nem....Ráadásul nekem minden nap elkel viselnem...áááfuuuj
Szerintem aki ezt tapasztalta sosem lesz ilyen,ennyire durva.Ha fiam lesz azért 20éves korától már kihessegetem a szoknyám alól,hogy igazi férfi lehessen,de attól még imádni fogom és azt a nőt is akit választott magának.Szerintem így normális egy családi kapcsolat.Csak sok anya beleőrül,az a rosszabb eset/főleg idős korukra/És persze ennek négyzete ha még egyedül is van...Én azt tanácsolom,menekülj előle,legyél te is furmányos mint ő!
09:12 vagyok. Ezt a történetet még leakartam írni :)
Először aludtam barátoméknál.Reggel hamarabb felkeltem, felöltöztem és gondoltam kimegyek az anyjához a konyhába beszélgetni és segíteni neki. Na úgy kezdődött, hogy még köszönni sem köszönt. Kérdezgettem, próbáltam volna beszélni, de úgy csinálta mintha megsem hallotta volna. Amikor ebéd volt, nem volt elég hús, és mindenkinek szedett csak nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!