Hogy tetszik nektek az India név?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 21:27
12/33 anonim válasza:
Engem Borókának hívnak, és semmi bajom vele. Még senki sem tartotta röhejesnek, sőt. A Hannipannit lehet, hogy megváltoztattam volna 18 éves koromban. :)
Lehet, hogy egy magas, barna nőhöz illik az India, de ha alacsony, duci, és szőke, akkor már elég furcsa.
13/33 anonim válasza:
Kérelmezni bármit lehet, de reméljük, hogy mindenre nem adják meg. Tényleg vicces lenne föciórán: India gyere ki felelni Indiából...:)
14/33 anonim válasza:
A Boróka szép név, van egy kis különbség az indiuával azért... Most találtam egy másik kérdés kapcsán a Milka névre:) Na azzal is mulatságos lehet együttélni. Egyszer bemutatkozott egy lány valami sulis rendezvényen és Mezei Virágnak hívták. Egy szép lánynak is vicces lett volna ez a név, de ő messze volt a széptől... Pedig a Virág önmagában szép név, de azért nem árt, ha a vezetéknévvel is passzol.
15/33 anonim válasza:
Nem kell engedély, tényleg van ilyen név. Az már más kérdés, hogy nevetséges:)
16/33 anonim válasza:
Utónévszótárt néztem, nem létezik ilyen keresztnév, nem tudom te hol találtad meg.
17/33 anonim válasza:
Nem magyar név, az Elfújta a szél c. könyvben az egyik szereplő neve.
18/33 anonim válasza:
Én ismerek egy Vénuszt. Bajuszkája van, és bandzsít.
19/33 anonim válasza:
Akkor kérelmezni kell, csak azt lehet alapból adni, ami hivatalosan elfogadott, bejegyzett név. (Magyarul ami az Utónévkönyvben benne van.) Ott is van elég borzalom, nem kell ezt még a kérvényezettekkel szaporítani...
20/33 anonim válasza:
Mi a szent sz@r van az emberekkel???? Először Korall most meg India... Előre sajnálom az ilyen szülők gyerekeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!