Budapesti-Dohai (Katar) úton melyik országok felett megyünk, -mert nem egyenesen mennek-, tényleg leszállunk Bukarestnél, valamint Doha-Delhi (India) úton érintjük Iránt is?
Most leszálltok vagy nem szálltok le Bukarestben ? Nem kellene, mert túl közel van (nem kell üzemanyagot felvenni).
Elég zavaros a fogalmazás... Dohai felé nem érinted sem Iránt, sem Indiát.
Doha Katar fővárosa. Arra felé menet átrepülsz Bukarest fölött, Ankara fölött, a szír és iraki hegyek fölött, közel Bagdad-hoz (látszani fog bal kéz felől - ha nincsenek felhők), át Kuwait fölött és Katar (Qatar).
Lehet, hogy velem van baj, de én továbbra se értem...
végül is hová szól a jegyed ? Vedd elő és olvasd le.
Ha Doha-ból tovább mennétek Delhi-be, akkor ez az útvonal:
A Qatar-i Doha-ból felszállva átrepültök a Perzsa-öblön, érintitek Irán déli részét, derékben ászelitek Pakisztán területét és következik New Dehi - összesen 2820 km.
> mert sehol nem találtam anyagot erről...
Töltsd le a Google Earth (Google Föld) programot innen:
Tud magyarul is és csodákra képes, mutassa a földgolyót, ki lehet nagyítani részeket, távolságot mér, a térképekre rátűzött képeket mutat a világ minden részéről - és még milliónyi más érdekességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!