Doha (Katar) és Delhi (India) járat között milyen országok felett megyünk el?
Figyelt kérdés
Amúgy mellékesen tudja valaki, milyen árakra kell számítani Indiánál? Példákat esetleg megköszönnék :)2011. aug. 30. 21:06
1/5 anonim válasza:
A tegnapelőtt már leírtam. Te el sem olvasod a válaszokat ?
2/5 anonim válasza:
Fogj egy cérnát, a két hely közé feszítsd ki, és meglátod.
3/5 A kérdező kommentje:
Elolvastam, viszont én akkor Budapest-Doha és Doha-Delhire voltam kíváncsi, te meg csak az elsőre válaszoltál, -arra is úgy- mert tudtommal Doha és Delhi közt nincs Bukarest meg Anakara... Sajnos a te hibád: a magyar nyelv megnemértése. A másik válaszolónak meg üzenem, a légi vonalak nem egyenesek. Továbbra is várom a normális választ!
2011. szept. 13. 18:33
4/5 anonim válasza:
Szerintem ami esélyes, az az Emirátusok, Irán, Pakisztán, de ha a gép mégse arra menne, akkor Emirátusok, Omán, Indiai-óceán, India. Sajnos nem jártam még arra; a közeljövőben megyek Indiába, de nagyon valószínű, hogy Finn Air-rel. Ott pedig inkább Közép-Ázsia van útközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!