Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyesen döntöttem?

Szerintetek helyesen döntöttem?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akit neten ismertem meg.Rengeteget e-mail,telefon.

Taliztunk nagyon bejött mint ember és mint férfi is.

Én már elváltam van egy gyerkőcöm is.Volt egy második randink is ahol már égett a szenvedély és elcsattant az első,második,harmadik csók.Megbeszéltük,hogy másnap találkozunk.Sajnos olyan érzések ébredtek iránta amit már nem tudtam kordában tartani.Mélységesen beleszerettem.A józan eszem viszont intenzívebb volt és sajnos láttam arra utaló jeleket,hogy csak strigulának szán.Felerősödött bennem ez a gyanú így inkább kerek -perec rákérdeztem .Közöltem vele,ha igen az nem túl jó mert nekem már fájna.Ő eljátszott a sértődötett,de nem tudta a szemembe mondani azt,hogy NEM-nem annak szán.Így inkább akármennyire is fáj megszakítottam vele a kapcsolatot.Most végeztem a bőgéssel.Nem tudom,hogy én paráztam -e túl vagy tényleg jól éreztem a dolgokat.

Szerintetek jól döntöttem??? Tudom zagyva,de még most zajlott le minden.

2010. jan. 29. 19:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem jól tetted azt hogy elküldted,mert szerintem ha egy pasi már a harmadik randin xexelni akar akkor az nem is akart téged!Na persze vannak kivételek mert volt már olyan hogy az elsö randin megtörtént a xex mégis évek óta együtt vannak söt az esküvöre készülnek!De szerintem a te pasid nem ebbe a kategoriába tartozottT
2010. jan. 31. 19:18
 22/25 anonim ***** válasza:
53%
A lehető legjobban döntöttél! Tisztellek érte, nem mindenki lett volna képes ezt e döntést meghozni a helyedben.
2010. febr. 1. 14:01
 23/25 anonim ***** válasza:
53%
Még annyit, hogy az a férfi, aki a 3. randi megsértődik, mert egy nő becsületesen meg akarja beszélni vele, hogy tisztességes, komolya kapcs.-ra vágyik és nem trófea szeretne lenni, az nem érdemel mást. Ezzel mindent elmondott. Te pedig fel a fejjel...légy büszke magadra, hogy volt erőd idejében meghozni ezt e döntést.
2010. febr. 1. 14:05
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)) Jól estek a válaszaid.Igen büszke vagyok,mert én is azt hiszem kellett hozzá bátorság.:)
2010. febr. 2. 06:14
 25/25 anonim ***** válasza:
De lehet több bátorság kellett volna benne maradni egy kapcsolatban...
2010. febr. 3. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!