Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyesen döntöttem?

Szerintetek helyesen döntöttem?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akit neten ismertem meg.Rengeteget e-mail,telefon.

Taliztunk nagyon bejött mint ember és mint férfi is.

Én már elváltam van egy gyerkőcöm is.Volt egy második randink is ahol már égett a szenvedély és elcsattant az első,második,harmadik csók.Megbeszéltük,hogy másnap találkozunk.Sajnos olyan érzések ébredtek iránta amit már nem tudtam kordában tartani.Mélységesen beleszerettem.A józan eszem viszont intenzívebb volt és sajnos láttam arra utaló jeleket,hogy csak strigulának szán.Felerősödött bennem ez a gyanú így inkább kerek -perec rákérdeztem .Közöltem vele,ha igen az nem túl jó mert nekem már fájna.Ő eljátszott a sértődötett,de nem tudta a szemembe mondani azt,hogy NEM-nem annak szán.Így inkább akármennyire is fáj megszakítottam vele a kapcsolatot.Most végeztem a bőgéssel.Nem tudom,hogy én paráztam -e túl vagy tényleg jól éreztem a dolgokat.

Szerintetek jól döntöttem??? Tudom zagyva,de még most zajlott le minden.

2010. jan. 29. 19:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem nem jól! Ha nem is gondolja komolyan, lett volna pár kellemes órád, amit eltöltesz vele. Nem vagy már szűz kislány, érett asszony vagy. És lehet, hogy nagyon jól összejöttetek volna, de így sosem tudod meg!
2010. jan. 29. 19:30
 2/25 A kérdező kommentje:

Húú,ettől féltem.

Én is gondoltam erre,de már volt részem ilyen kapcsikban és tudom,hogy ha megtörtént volna és lelép akkor én összeomlottam volna mint egy kártyavár.

Nem akarok többet csalódni egyszerüen nem élném túl.Már szerintem tudat alatt óvom magam

Köszönöm a válaszod

2010. jan. 29. 19:34
 3/25 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem jól döntöttél! Anyuka vagy! A gyereked az első, és hidd el, sokkalta rosszabb érzés lenne arra gondolni, hogy úgy viselkedtél, mint egy kis tini, mikor egy kis életért vagy felelős!

Ha pedig komolyan gondolta a férfi, akkor nem adja fel ilyen könnyen! De ő tényleg csak egyszeri alkalmat akart, mert nem is cáfolta! Nem is "harcolt" érted és nem is érvelt az igaza mellet!

2010. jan. 29. 19:35
 4/25 anonim ***** válasza:
54%

Nekem ez a vicc jutott rólad eszembe:

A nyuszinak takarítás közben elromlik a porszívója. Eszébe jut legjobb barátja, a medve: elmegy hozzá, hogy kölcsönkérje az övét.

Útközben morfondírozni kezd:

- Ez a medve olyan fösvény, vajon ideadja-e azt a porszívót?

Megy tovább, s eltűnődik:

- Az a medve olyan zsugori állat, vajon ideadja-e azt a porszívót?

Megy tovább, megint filózni kezd:

- Rohadt smucig medve, egy láda sörbe, hogy nem adja ide azt a porszívót!

Még öt méter, újabb adag filozófia, majd amikor a medve háza elé ér, bekiabál:

- Tudod mit, medve? B....d meg a porszívódat!

Szerintem csak félsz belemerülni egy kapcsolatba, és csak kifogást keresel.

2010. jan. 29. 19:37
 5/25 A kérdező kommentje:

Igen én is így gondoltam.És mivel anya vagyok már nem mindegy hogyan döntök.:)

Köszönöm

2010. jan. 29. 19:37
 6/25 A kérdező kommentje:
Ezt nem az utolsónak írtam:)
2010. jan. 29. 19:38
 7/25 A kérdező kommentje:

Nyuszisnak,voltak apróbb jelek.Meg ha úgy van miért annyira csak a szexet erőlteti és miért nem mondta azt a szemembe,hogy nyugi csak parázol megértem mert anya vagy mocsok sok csalódással.Nem én nem csak azt akarom.De nem mondta!!!

Ez furcsa nekem legalább is.

2010. jan. 29. 19:40
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig IS-IS.. Nemlehet hogy ezután már mindenkihez igy fogsz közeledni, hogy csak 1 strigulának szán?? Bár jól tetted hogy megkérdezted, és ha ő komolyan gondolta volna a kapcsolatot nem sértödik meg, vagy esetleg meg probálja megbeszélni veled. :)
2010. jan. 29. 19:41
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
de igazat írt a 19:37es , bár én ezt a viccet fűnyíróval ismerem:) Egyébként ...az a baj, hogy neked már nem "játék" az élet; felelős vagy magadért, a gyermekedért, z érzéseidért- előtte nem sírhatsz,nem borulhatsz ki, ha omlik a kártyavár- szerintem ettől is félsz. Viszont másik oldalról egy picit Te is el tudod már különíteni az érzelmeidet. Van, hogy egy nő is "csak " jól akarja érezni magát. Egyébként mostmár talán mindegy is a dolog, lelkileg nem igazán vagy erős ehhez a kapcsihoz, és ez talán jó is így....
2010. jan. 29. 19:42
 10/25 anonim ***** válasza:
77%
mármint lelkileg egy "egyalkalmas" kapcsihoz.Ezt kell rendezned magadban, hogy akkor is erős tudsz-e maradni, ha nem ez a pasi/vagy más pasi lesz életed szerelme?
2010. jan. 29. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!