Szerintetek helyesen döntöttem?
Van egy férfi akit neten ismertem meg.Rengeteget e-mail,telefon.
Taliztunk nagyon bejött mint ember és mint férfi is.
Én már elváltam van egy gyerkőcöm is.Volt egy második randink is ahol már égett a szenvedély és elcsattant az első,második,harmadik csók.Megbeszéltük,hogy másnap találkozunk.Sajnos olyan érzések ébredtek iránta amit már nem tudtam kordában tartani.Mélységesen beleszerettem.A józan eszem viszont intenzívebb volt és sajnos láttam arra utaló jeleket,hogy csak strigulának szán.Felerősödött bennem ez a gyanú így inkább kerek -perec rákérdeztem .Közöltem vele,ha igen az nem túl jó mert nekem már fájna.Ő eljátszott a sértődötett,de nem tudta a szemembe mondani azt,hogy NEM-nem annak szán.Így inkább akármennyire is fáj megszakítottam vele a kapcsolatot.Most végeztem a bőgéssel.Nem tudom,hogy én paráztam -e túl vagy tényleg jól éreztem a dolgokat.
Szerintetek jól döntöttem??? Tudom zagyva,de még most zajlott le minden.
Köszönöm az eddigi válaszokat és eddig mindenkinek igaza volt kivétel nélkül!!
És igen tényleg igazad van nekem már nem igazán "játék" az élet
Én a helyedben azzal nyugtatnám magam, hogy ez nem is szerelem volt. Csak valami fellángolás, amit szerelemnek hittem. Mert ha jobban belegondolok, én speciel sokszor éreztem, hogy szerelmes vagyok. Aztán, amikor végett lett, mindig rájöttem, hogy igazából nem is voltam az. Kétszer voltam igazán szerelmes. Én hiszem, hogy akkor tudsz egy emberbe igazán, mélyen szerelmes lenni, ha szőröstül-bőröstül ismered. Ha ismered a rossz tulajdonságait is, és még úgy is szereted.
És ha csak egy fellángolás, akkor majd elmúlik. De egyébként hidd el, egy ilyenben egy nő ritkán téved. Valahol mindig megérezzük, hogy nem vesznek komolyan.
Szóval, ha így érezted, akkor szerintem így is van. Tudom, hogy most fáj, de majd elmúlik. Bíznod kell abban, hogy lesz más, aki majd ÚGY fog szeretni!
Köszönöm szépen:)) Minden szavad kincset ért:)
Igazad van,a megérzések sose csalnak .Köszönöm.))
nagyon is helyesen!!! büszke lehetsz magadra. a pasi meg nem komoly, hiszen nem küzd érted. aki igazán szeret, az tesz is azért, h bizonyítsa!
az én anyum sem feküdt össze minden jöttmenttel, amikor már ott voltam neki. hatalmasat csalódott apámban, épp elég volt neki onnan felállnia, nem akart összeomlani, inkább a karrierjét építette, és velem foglalkozott, mintsem folyamatosan tegyék őt tönkre az ilyen-olyan semmitérő kis kapcsolatok....
aztán 40 évesen találkozott élete igazi nagy szerelmével. 8 éve együtt vannak, és ennek én is nagyon örülök :)
Ezt már nem fogod megtudni soha.
Íme az én gondolataim:
Pozitívumok:
1. Gondolsz a gyerekedre, így a döntésben is
2. Nem akarsz csalódni, így jobb előbb kiadni az útját
3. Te beszéltél a félelmeidről, ő pedig nem nyugtatott meg. És ha a hallgatás beleegyezést vesszük, akkor igazad van, és jobb, hogy vége.
Negatívumok:
1. Szerintem a gyereked sosem tudta volna meg azt, hogy ez a férfi csak egy strigulának szán, még ha így van is. És azt sem tudta volna meg, ha lefekszetek. Sem jobb, sem rosszabb nem lett volna neki, ez csak a te félelmed, semmi köze a gyerekhez.
2. Nem akarsz csalódni, ez érthető, de meg sem vártad, hogy mi lehetett volna, ha. 2 randi után az ember általában enm arra gondol, hogy jó feleség lesz-e. Még az is lehet, hogy egy szép szerelem lett volna, de te nem vártad meg, amíg kiderül, hogy így van-e, nem adtál neki esélyt belédszeretni, és ezt bebizonyítani.
Lehet, hogy ez egy hülye példa, de az Így jártam anyátokkal-ban volt, hogy az ilyeszti meg az embereket a legjobban, ha az első (vagy második, 3.) randin szerelmet vallanak. Te, kevésbé nyílt módszerekkel ezt tetted. Így a férfi reakcióján sem csodálkozom.
4. Igen, lehet, hogy csak egy strigulának szán. De ezt elkerülhetted volna avval, hogy nem fekszel le vele, csak ha teljesen biztos vagy benne és magadban.
Összegzésképpen, szerintem maga a cselekedet nem volt jó, viszont végeredményben nem bihzts, hogy baj. Előbb magaddal kéne rendben lenned.
"A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.A szexet már rémesen erőltette,nagyon makacsul."
Ne haragudj meg: Te meg férjet akartál volna, makacsul.
Vagy magad sem tudod mit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!