Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek most, gerinctelen...

Mit tegyek most, gerinctelen módon viselkedtem? Le fogok bukni. Kérlek adjatok tanácsot hogy megbocsásson a feleségem ha elmondom neki?

Figyelt kérdés

3 hónapig volt egy szeretőm, akinek szintén férje van.

Sajnos védekeztünk de terhes lett.

Ők távkapcsolatban éltek, de most haza ment a férj, és a nő telefonja otthon maradt, és minden üzenetet elolvasott a pasi.

A nő felhívott hogy nincs a pasi sehol, csak egy smst küldött hogy elolvasta az üzeneteket. A terhessége is kiderült, bár azt elvetette már de úgy érzem ez a nő mindent tönkre tett a hülyeségével, és azt hiszem direkt is tette. Hisz ő szerelmes volt belém. és bezakkant, velem akart lenni mint egy pár, de én nem!

Most a pasi tuti fel fog keresni és az intenzívre fog tenni, de mondtam a nőnek hogy ha szeret akadályozza ezt meg. Most viszont azt hiszem el kellene mondani a feleségemnek mielőtt ez a gyökér ide jön és tönkreteszi az életünket.

Tudom itt kapok hideget meleget, de kérlek ne hibáztassatok, bárkivel előfordulhat hogy meggondolatlanul cselekszik.

2014. nov. 22. 14:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Megmondtad a nejednek,meselj,mi tortent azota?ha nem kamu volt,irj kerdezo!!!
2015. máj. 31. 13:45
 22/22 anonim ***** válasza:
Na mesélj. Ez minket is érdekel. :)
2015. jún. 9. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!