Mit tegyek most, gerinctelen módon viselkedtem? Le fogok bukni. Kérlek adjatok tanácsot hogy megbocsásson a feleségem ha elmondom neki?
3 hónapig volt egy szeretőm, akinek szintén férje van.
Sajnos védekeztünk de terhes lett.
Ők távkapcsolatban éltek, de most haza ment a férj, és a nő telefonja otthon maradt, és minden üzenetet elolvasott a pasi.
A nő felhívott hogy nincs a pasi sehol, csak egy smst küldött hogy elolvasta az üzeneteket. A terhessége is kiderült, bár azt elvetette már de úgy érzem ez a nő mindent tönkre tett a hülyeségével, és azt hiszem direkt is tette. Hisz ő szerelmes volt belém. és bezakkant, velem akart lenni mint egy pár, de én nem!
Most a pasi tuti fel fog keresni és az intenzívre fog tenni, de mondtam a nőnek hogy ha szeret akadályozza ezt meg. Most viszont azt hiszem el kellene mondani a feleségemnek mielőtt ez a gyökér ide jön és tönkreteszi az életünket.
Tudom itt kapok hideget meleget, de kérlek ne hibáztassatok, bárkivel előfordulhat hogy meggondolatlanul cselekszik.
1. Nem , nem fordul elő bárkivel, hogy meggondolatlanul cselekszik!
2. Milyen jogon gyökerezed le az ex szeretőd férjét?
3. Akkor kellett volna gondolkodnod, ha nem akarsz az intenzívre kerülni..mielőtt megdu.gtad a férjezett asszonykát! Most már ne sírjon a szád!
4. Simán állj oda a feleséged elé és mondj el mindent. Mondjuk így:
"Drágám! El kell neked mondanom valamit. Nagy hibát követtem el. 3 hónapig kefélgettem egy másik nőt, aki ráadásul házasságban él/t. Közben terhes is lett, de nyugi..levetette már a gyereket. Bocsáss meg..hisz a lónak is 4 lába van, mégis megbotlik!"
5. Ha van esze a feleségednek, tuti kirakja a szűrödet.
" de kérlek ne hibáztassatok"
Még meg is tenném, ha te nem akarnál minden felelősséget a nő nyakába varrni.
Az éltedet nem a "gyökér" teszi tönkre, hanem te magad tetted.
Meggondololatlanul cselekedni? 3 hónapig? :)
"sajnos védekeztünk", miért, te eleve gyereket akartál?
GYÁVA vagy!
Tetszett ez a "bárkivel előfordulhat hogy meggondolatlanul cselekszik"
Mintha ez ilyen tök hétköznapi lenne, hogy "véletlenül" 3 hónapig szeretőt tart valaki xd
Meggondolatlan cselekedet: egyszer részegen lefekudni egy nővel aki rádnyomult. 3 hónapig szeretőt tartani az csak szimpla gyökérség
.Növessz gerincet és állj a feleséged elé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!