Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha hazudik?

Mit tegyek ha hazudik?

Figyelt kérdés
A jelenlegi párommal szépnek indult minden,lakást vettünk közössen,dolgozott.Sajnos megszünt a munkahelye,azóta hol van munkálya,hol nincs.Ebből kifolyólag megrögzött hazudozó lett,nem tudom mikor dolgozik,mikor nem.Hazugságai miatt,anyagilag is megcsúsztam,mert azt hazudja van munkálya de pénzt csak néha hoz.Nincs szenvedélye,függősége,kapcsolata,hogy oda tünne a fizetése,reggel elmegy mintha dolgozna,de szerintem az édesanyjához megy.Teljessen megtudja vezetni az embert,hogy dolgozik, mindent helyre hozunk,anyira hihető amit mond. Állandóan nyugtat megoldjuk"jelszóval.Ha szembesítem a hazugságával,rámförmed,tagad,elrohan,stb.Orvosi segitséget nem fogad el,hogy vezessem rá a helyes útra hogy legyen velem őszinte mindenben,mert sokkal nagyobb bajt csinál avval,ha hazudik?Tűröm mert szeretem,de anyagilag veszélybe kerültem miatta,nem győzöm rendezni az elmaradásokat szülői segítséggel,mert hol hoz pénzt,hol meg azt mondja nem fizették ki.
2010. jan. 29. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Valószínűleg azért hazudik, mert már fél tőled, meg a reakcióidtól. Lehet, hogy pont Te hajszoltad ebbe az örökös hazudozásba. Mellesleg munkálya nem lehetett, max. munkája!!! Puszika
2010. jan. 29. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is azért hazudik mert fél a rekciódtól...szerintem!

Mindig támogattam a páromat mikor nem volt munkája,soha nem förmedtem rá,mindig is azt mondtam hogy majd lesz valahogy csak akarnunk kell,de a legfontosabb hogy jól érezze magát a bőrében mert akkor minden könnyebben megy!

Tanácsot nem nagyon tudok adni,de tarts ki!!!

2010. jan. 29. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez ismerős -.-

Ha úgy gondolod,hogy ér még annyit a dolog,akkor próbálj meg felnőtt módjára beszélni vele.Nem vitázva,nem kiabálva,szépen,nyugodtan.Mindenképpen hangsúlyozva,hogy nem összeveszni akarsz vele,és nem bántani akarod,csak az okokra vagy kíváncsi.Mert ha azokat tudod,akkor tudsz segíteni.Ha ez sem jön be,marad a menesztés...

(Legalábbis én így tennék,persze tudom,kívülről okos az ember).

2010. jan. 29. 14:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és bocs a szóbeli hibáért puszi! Ha kiellemeznénk biztos akad még egy néhány,és bár csak ennyi lenne a gondom. Van igazság alapja,hogy már tart tőllem,így közel egy évi hazudozások után:)Azt hiszem türelem az volt elég,ha még most is kitartok mellette annak ellenére,hogy kábít,és majdnem hogy egyedűl vergődöm a csekekkel,hitelekkel,hónapról-hónapra,mert nem szertném a nehezen megszerzett otthont elveszíteni,de őt sem igazán.
2010. jan. 29. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!