Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lepjem meg a férjemet...

Mivel lepjem meg a férjemet valantin napkor? (bővebben. )

Figyelt kérdés
A férjem 30 éves,az a fajta ember akinek meg van mindene és aki soha semminek nem örül.Mégis szeretném vmi kis aprósággal meglepni aminek örülni tud. Tudtok javasolni vmi jópofa kedves dolgot...?
2010. jan. 29. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy kis "kényeztetés"?
2010. jan. 29. 12:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Esetleg valami izgalmas fehérnemű? Lehet kapni nagyon jópofákat és nagyon kihívóakat is.. aztán egy kis kényeztetés, ahogy az előző válaszoló írta. Esetleg csinálsz neki egy forró fürdőt, gyertyafénnyel, illatos olajokkal, vagy csinálsz valami "vágykeltő" gyertyafényes vacsit. Az interneten tök jó tippek vannak vágykeltő ételekhez. Ha tárgyi ajándékot szeretnél, akkor esetleg egy fotósorozat rólad? Bár ez biztos nem olcsó, de ilyenkor Valentin nap környékén, sok fotós ajánlatai között van ilyen típusú. Esetleg az interneten gyorsan elkészíthető fotókönyv, az eddigi közös képeitekből...
2010. jan. 29. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Színházjeggyel.
2010. jan. 29. 13:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Tök jók a válaszok,de nem a sexel kapcsolatos dolgokra gondoltam,mert télapókor krampuszlány voltam,tavaly valentin napon meg ápolónő. Ugyh most vmi egészen más dologra gondoltam. Főzni meg amugy is főzők neki minden nap,kedvenc eledele pedig nincs.
2010. jan. 29. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:

13:09-es vagyok. Akkor esetleg egy közös program. Esetleg ha szereti a csokit és budapestiek vagytok, akkor elmenni egy csokibárba (pl.: Noir Choco Bar)

Esetleg ha szereti a különlegesebb, nem otthon tartható állatokat, akkor "örökbefogadni" az állatkertből egyet. Ez interneten és postai úton is intézhető, ha jelzed, hogy kép is kell, akkor küldenek + adnak egy "szülői értekezletre" szóló meghívót is (ami valójában egy ingyenes belépő a Fővárosi Állatkertbe)

vagy nézd meg a meglepkek.hu oldalt, ott vannak élményajándék csomagok is különböző árban.. hátha ott látsz valami érdekes dolgot..

2010. jan. 29. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is élménnyel lepd meg.

Színház, koncert, városnézés, korcsolyázás, séta az állatkertben/vidámparkban/várban, csodák palotája/ terror háza, múzeum, wellness hétvége, masszázs, sportoljatok együtt (fallabda, tenisz), kerékpártúra, Monopoly társasjáték egy üveg bor mellett...

2010. jan. 29. 14:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Tavaly én ezt csináltam: előző nap héliumos lufikat vettem amikre szerelmes idézeteket írtam,elrejtettem őket (szekrénybe, garázsba) Mikor elaludt megtöltöttem vele a szobát így reggel mikor felébredt nagy meglepetés várta. :)
2010. jan. 29. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!