Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy őrizzem meg a családfő...

Hogy őrizzem meg a családfő szerepét, ha a feleségem fia a fő kereső a családban?

Figyelt kérdés
A feleségem 18 éves fia érettségi után egyből olyan állást talált egy pc játékokkal foglalkozó cégnél, amivel több, mint kétszer annyit keres, mint én. Mellette levelezőn egyetemre jár. Azóta van egy mély konfliktusunk, mióta ismerem. Most nagyon nyeregben érzi magát. Mióta agyagilag besegít, valamivel javultak az életkörülményeink és ezt az orrom alá dörgöli. Lenéz, amiért szerinte már most többet tett le az asztalra, mint én. Egyszer megemlítette, hogy nem érti, miért csinálok úgy, mintha a ház ura lennék. Az anyja túl büszke rá, hogy észrevegye, hogy mit művel, ráadásul már a húga is gúnyol, pedig vele szinte apa-lánya kapcsolatunk volt.
2014. nov. 19. 19:28
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező (#33) "40 sem vagyok, nemhogy 50+. Mindegy, ebből már nem jövök ki jól." - jól értem, te bekerültél mondjuk 36 évesen egy 16 éves fiú mellé, és el akartad játszani a NEVELŐapa szerepét... és erre kiröhögnek? Hát, nem csodálkozom... tudod, az ember 16 évesen még a saját szülei nevelési próbálkozásait se igazán szokta már díjazni, nem hogy egy akkor odacsöppenő "anyu pasiját apu csaját"... ha valamitől óva intek mindenkit egy mondjuk 14 feletti gyereknél, az a nevelőszülőt játszani akarás, az értelmesen megpályázható szerep kb az "atyai jóbarát"...

Az ilyen helyzeteket, mint amibe kerültél Kérdező, az ember többnyire magának harcolja ki... az jut eszembe róla, amikor gimi 4-ik évnyitón belebotlottunk egy olyan valakinek a bátyja formájú csávóba a folyosón, és a "mi van öreg, eltévedtél?" szintű aránylag normális kérdésre elkezdett pattogni, hogy "kikérem magamnak, én vagyok az új tanár, és megkövetelem a tiszteletet!" stylben válaszolt... persze megkapta az adekvát választ, hogy "akkor követeld ... b...+", és év végére már sajnáltam, mert kb annyiszor lett alázva, ahányszor összefutottunk a nyomorulttal...

Ha ugyanez az ember valami "nézzétek srácok, XY vagyok és én leszek itt az új tanár idéntől, és hát ja, nem találom még a tornatermet" vagy valami emberi választ ad, akkor mi is nyilván az "OK, tanár úr, akkor a folyosón végig, majd balra" választ kap, és normális hozzáállást a továbbiakban.

(ja, és én meg 50/F vagyok:))

2014. nov. 21. 01:58
 42/42 anonim ***** válasza:
50%

Tudod, dolgozz, és tegyél le valamit az astzalra, mert a síránkozás nagyon kiábrándító...

Felnőtt férfi vagy, vagy nem????

Szánalom a hisztid!

2014. nov. 21. 03:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!