Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy őrizzem meg a családfő...

Hogy őrizzem meg a családfő szerepét, ha a feleségem fia a fő kereső a családban?

Figyelt kérdés
A feleségem 18 éves fia érettségi után egyből olyan állást talált egy pc játékokkal foglalkozó cégnél, amivel több, mint kétszer annyit keres, mint én. Mellette levelezőn egyetemre jár. Azóta van egy mély konfliktusunk, mióta ismerem. Most nagyon nyeregben érzi magát. Mióta agyagilag besegít, valamivel javultak az életkörülményeink és ezt az orrom alá dörgöli. Lenéz, amiért szerinte már most többet tett le az asztalra, mint én. Egyszer megemlítette, hogy nem érti, miért csinálok úgy, mintha a ház ura lennék. Az anyja túl büszke rá, hogy észrevegye, hogy mit művel, ráadásul már a húga is gúnyol, pedig vele szinte apa-lánya kapcsolatunk volt.
2014. nov. 19. 19:28
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
89%
Tehát egy akkor 16 éves, majdnem felnőtt ember életébe kerültél bele és családfőt akartál játszani? Ne csodálkozz, ha ez a reakciója. Ebben a korban anyuka párja vagy, nem családfő.
2014. nov. 19. 20:23
 22/42 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom moert szolnak le...

ugy korrekt ha anyaval beszel, hogy a fia a parja irant annyi tiszteletet mutasson, hogy serton nem szol hozza...

A sracnak meg gratulalj a munkahelyehez... felul kell emelkedni... ennyi!

Mosolyogva viseld es azt fogja szarul viselni

2014. nov. 19. 20:30
 23/42 anonim ***** válasza:
83%
Miért akarsz családfő lenni egy olyan családban, ahol soha nem is voltál az? Két éve léptél be az életükbe és szülő-gyerek kapcsolatot akarsz velük?
2014. nov. 19. 20:33
 24/42 A kérdező kommentje:
Mint írtam már, azt akarom, hogy ne legyek nap, mint nap megalázva.
2014. nov. 19. 20:38
 25/42 anonim ***** válasza:
83%
Igen, írtad, hogy nem szeretnéd megalázva érezni magad, ugyanakkor azt is írtad, hogy Te akarsz a családfő lenni. Most akkor mi a probléma pontosan?
2014. nov. 19. 21:12
 26/42 anonim ***** válasza:
82%

Őszintén? Két dudás egy csárdában. Most már nem tini, neki is keresete van, és az anyja házában ugyanolyan jogcímed tartózkodik, mint te, sőt. Ha erről az oldalról nézed, akkor neki van több joga ott lenni, nem neked. Ettől még nem kell megalázni a másikat, és nem támogatom, ahogy viselkedik. Kérdezd meg, hogy mivel bántottad, úgy érzi, elnyomtad e esetleg? Nem adtál meg mindent, ami elvárható lett volna a helyedben? NE TE válaszold meg a kérdéseket, neki tedd fel. Férfi a férfival. Kérdezd meg, mikor tudnátok beszélni, és üljetek le a konyhában, (tetszőleges) egy üveg bor mellé (tetszőleges), és láss neki. Mondd el, hogy büszke vagy rá, és értékeled, hogy ilyen okos, és ügyes, és ilyen fiatalon mennyi mindent elért, DE ez nem jogosítja fel arra, hogy másokat lenézzen. Beszéljetek. Kommunikáció.

Ha vele nem jutsz dűlőre, akkor az anyjával beszélj, de ne kelljen választania közted, és a gyereke között. Minden normális anya a gyerekét választaná.

2014. nov. 19. 21:13
 27/42 anonim ***** válasza:
37%
Tudod ki alázná meg magát egy taknyos kölyök miatt.most fognám cuccom és húznèk onnan a fenébe.anyucika meg bólogasson a pici fiának.nehogy már ötvenennyihány évesen kitedd magad ennek,hogy egy 18 éves legyen veled paraszt!ha férfi lennék,nekem nem kéne egy ilyen nő,aki ehhez asszisztál.mi vagy te,egy paprikajancsi???
2014. nov. 19. 21:34
 28/42 anonim ***** válasza:
81%
Nem attól érdemel vki tisztelet, hogy ötvenvalahány éves, ahogy azt az embert is lehet tisztelni, ha hozzánk képest csak egy "taknyos kölök". Egyébként azt veszem észre egyre inkább, hogy aki a korára veri a mellét, hogy már pedig a fiatalabb tisztelje őt, az semmi egyebet nem tud felmutatni, sem munkában, sem hobbiban, sem mint ember...
2014. nov. 19. 21:38
 29/42 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, feltételezem, középkorú férfi lehetsz.

2 éve beköltöztél a készbe, és játszani akarod a Janit. Ez ne haragudj, de nagyon gyerekes dolog.

Egyébként én sem értem, miért csinálsz úgy, mintha a ház "ura" lennél. Pont annyi jogod van neked ott, mint nekem. Na jó, igazad van, fórban vagy, mert én nem dugom az asszonyt (remélhetőleg, bár nevet nem írtál).

2014. nov. 19. 22:16
 30/42 anonim ***** válasza:
72%

" családfő szerepét"

Komolyan, neked a legfontosabb, hogy egy elavult cím birtokosa légy?

"hogy nem érti, miért csinálok úgy, mintha a ház ura lennék"

Igen. Miért? A ház nem is a tied.

2014. nov. 20. 01:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!