Hogy őrizzem meg a családfő szerepét, ha a feleségem fia a fő kereső a családban?
Nem tudom moert szolnak le...
ugy korrekt ha anyaval beszel, hogy a fia a parja irant annyi tiszteletet mutasson, hogy serton nem szol hozza...
A sracnak meg gratulalj a munkahelyehez... felul kell emelkedni... ennyi!
Mosolyogva viseld es azt fogja szarul viselni
Őszintén? Két dudás egy csárdában. Most már nem tini, neki is keresete van, és az anyja házában ugyanolyan jogcímed tartózkodik, mint te, sőt. Ha erről az oldalról nézed, akkor neki van több joga ott lenni, nem neked. Ettől még nem kell megalázni a másikat, és nem támogatom, ahogy viselkedik. Kérdezd meg, hogy mivel bántottad, úgy érzi, elnyomtad e esetleg? Nem adtál meg mindent, ami elvárható lett volna a helyedben? NE TE válaszold meg a kérdéseket, neki tedd fel. Férfi a férfival. Kérdezd meg, mikor tudnátok beszélni, és üljetek le a konyhában, (tetszőleges) egy üveg bor mellé (tetszőleges), és láss neki. Mondd el, hogy büszke vagy rá, és értékeled, hogy ilyen okos, és ügyes, és ilyen fiatalon mennyi mindent elért, DE ez nem jogosítja fel arra, hogy másokat lenézzen. Beszéljetek. Kommunikáció.
Ha vele nem jutsz dűlőre, akkor az anyjával beszélj, de ne kelljen választania közted, és a gyereke között. Minden normális anya a gyerekét választaná.
Kérdező, feltételezem, középkorú férfi lehetsz.
2 éve beköltöztél a készbe, és játszani akarod a Janit. Ez ne haragudj, de nagyon gyerekes dolog.
Egyébként én sem értem, miért csinálsz úgy, mintha a ház "ura" lennél. Pont annyi jogod van neked ott, mint nekem. Na jó, igazad van, fórban vagy, mert én nem dugom az asszonyt (remélhetőleg, bár nevet nem írtál).
" családfő szerepét"
Komolyan, neked a legfontosabb, hogy egy elavult cím birtokosa légy?
"hogy nem érti, miért csinálok úgy, mintha a ház ura lennék"
Igen. Miért? A ház nem is a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!