Érdekes, engem óvodás koromban vertek nagyon sokat...kamaszkoromban nem nagyon. bár nem is voltam problémás gyerek, de ez a befordulásból adódott. ennek köszönhetően nm is tudok normálisan beszélgetni anyámmal.
2010. jún. 30. 22:21
42/53 anonim válasza:
Nálunk rendszeres volt a verés.1x annyira elvertek hogy rendőrségi ügy lett belőle.A suli feljelentette őket...kaptam fakanállal nadrágszíjjal szőnyegporolóval kézzel vállfával légycsapóval szóval elég kreatívak voltak.A rendőrséges dolog anyám hibája volt ivott és nem akartam h rendőrségre kerüljön és nagy botrány lett belőle.A szomszédok elverték anyámat és apámat mert engem bántottak aztán utána kaptam azért mert bántották őket...na mnd1 elég hosszú.Kamasznak anyám rendszeresen megtépett volt hogy a hajamnál fogva végig húzott 2x a szobán...Haragszom is rá...emiatt 2x akartam öngyilkos lenn de szerencsére észrevették időben.Ma már jobban vagyok de még mindig lelki terrorban tart hiába van már külön családom.Én nem szeretném bántan a gyerekemet.Nem azt mondom 1-2 pofon JOGOSAN belefér mint pl kiszalad az úttestre vagy hasonlók de én soha nem tudnám ennyire bántani a gyerekem mint ahogy bántottak engem.
2010. jún. 30. 23:22
43/53 anonim válasza:
Úristen hát ez tényleg szörnyü,hogy nem is egy olyan ember irt ide,akit (azt hiszem erre már hazsnálhatom zet a jelzőt) burtálisan vertek,vagy vernek.Én egyetlen pofont kaptam anyámtól,de azt megérdemeltem.
2010. júl. 1. 08:23
44/53 A kérdező kommentje:
De miért ilyenek a szüleitek? Én bocsi, de nem bírnám!
2010. júl. 1. 09:04
45/53 anonim válasza:
SOHA! ők máshogy látják a nevelési szokásokat :)
(szerencsére :P )
2010. júl. 1. 10:05
46/53 anonim válasza:
Nem, mindig csak kiabálnak velem de MINDENÉRT!!!
1-2 pofon nálunk is volt.
De engem a kiabálás is nagyon bánt. Meg az, hogy mindenért ÉN kapok.
Tudom, nem nagy ügy, hogy leszidnak, de én annyira érzékeny vagyok, hogy 2 éve depresszióm volt, most vagyok újra a régi. Pedig még csak 14 éves vagyok.
Most, hogy olvastam, amiket előttem írtatok, hogy vertek, meg ilyenek. Én még szerencsésnek mondhatom magam. :(
2010. júl. 1. 11:30
47/53 anonim válasza:
11:30!
Velem is kiabálnak, de ettől még nem leszek depressziós, sőt még a hajamat sem festem feketére és nem fésülöm a szemembe.
15/F
2010. júl. 1. 11:35
48/53 anonim válasza:
22.21-es vagyok
Bátran állíthatom, hogy a szüleitől látta:/
Am így a legegyszerűbb...:@
2010. júl. 1. 21:45
49/53 anonim válasza:
Nem. 1-2 pofon volt már [anyámtól, apu sosem bánt semmiért], de semmi több :) Attól még szeretem :D De kiabálni, azt nagyon tud :D Napi szinten űzi xD
13/L
2010. aug. 30. 18:03
50/53 anonim válasza:
A verés nem megoldás, mindent meg lehet beszélni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!