Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg szoktak verni a szüleitek?

Meg szoktak verni a szüleitek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 18:48
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%
anno kaptam egy-két pofont anyutól(apumtól soha),de jogosan...azért azt nem mondanám rá,h verve lettem volna.
2010. jan. 28. 19:40
 22/53 anonim ***** válasza:
93%
Ha jogosan csattan el egy pofon,vagy fenékverés,az még nem családi erőszak.A kettőt ne keverjük össze.A mai gyerekek egyrészére ráférne egy makarenkói pofon.
2010. jan. 28. 19:43
 23/53 anonim válasza:
67%
Bármelyik hozzám érne, ott helyben rúgnám le a fejét.
2010. jan. 28. 19:47
 24/53 anonim ***** válasza:
94%

Pofonok régebben elszórtva elcsattantak, amikor 12-14 éves lehettem, és lázadozni kezdtem. Meg is érdemelte, mert égetnivalóan rossz gyerek voltam. Akkoriban utáltam ezért a szüleimet, most, 17 éves fejjel úgy gondolom, helyesen cselekedtek, 1-2 tasli nem családon belüli erőszak.

Továbbá anya váltig állítja, hogy amikor először hívta be a sulis igazgatóm a magaviseletem miatt, akkor elvert egy fakanállal, de szerintem ezt csak álmodtaXD

2010. jan. 28. 19:47
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
Engem még soha életemben nem pofozott meg egyikük se. Úgy neveltek, hogy máshogy kell megoldani a problémákat, nem veréssel.
2010. jan. 28. 19:52
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
A 22 évem alatt egyszer sem vertek meg.
2010. jan. 28. 20:25
 27/53 anonim ***** válasza:
100%

Talán még egy pofont sem kaptam, pedig volt olyan helyzet, hogy nagyon is megérdemeltem volna. De szerintem nem tudtak volna utána tükörbe nézni. Én sem tudnék. Nem hogy verni, de pofozni sem fogom a gyerekeimet.

Rossz kamasz voltam, nem kaptam pofont és mégis normális felnőtt lett belőlem.

23/L

2010. jan. 28. 21:12
 28/53 anonim ***** válasza:
100%

amikor megérdemeltem, akkor kaptam pár pofont. túléltem, és sztem nem ettől lesz egy szülő jó vagy rossz.

szeretem anyukámat.

2010. jan. 28. 21:58
 29/53 anonim ***** válasza:
64%

"Bármelyik hozzám érne, ott helyben rúgnám le a fejét."

Na te aztán szép gyerek lehetsz. Szülői tisztelet biztos sok van benned. Azonkívül az erőszak csak erőszakot szül.

Azt kell tudomásul venni, hogy a szülők általában véve mindig jót akarnak a gyerekeiknek. A saját legjobb tudásuk szerint nevelik őket fel, persze a saját neveltetésükből kifolyólag alkalmaznak dolgokat. Vannak kivételek is, azt is aláírom. Az motiválja őket, hogy a gyerek vigye többre, mint ők, hiszen ők nem voltak képesek megvalósítani az álmaikat, és azt szeretnék, ha a gyerek az övéket is megvalósítaná.

2010. jan. 29. 08:57
 30/53 anonim válasza:
100%
egyetlen egyszer kaptam ki anyukámtól normálisan de azt csak a féltése miatt volt mert elengedett otthonról 11ig bulizni 12 évesen én meg haza tértem hajnalban valamikor! teszem hozzá nem az én hibámból értem haza akkor! meg érdemeltem mert féltett nagyon és természetesen igaza volt! boldogg lennék ha még egyszer meg verhetne! ( sajnos már meghalt)! és nagyon hiányzik a fegyelmezése meg a jó tanácsai is! és ezt 20 éves fejjel irom!
2010. jan. 29. 12:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!