Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Titeket meddig és hova szoktak...

Titeket meddig és hova szoktak elengedni a szüleitek nyáron?!

Figyelt kérdés
Egyértelműen most nem a felnőttek válaszára vagyok kíváncsi...de persze az is érdekel:) Főleg 14-15-16 évesek csajok válaszára vagyok kiváncsi, hogy hova és meddig szokták elengedni őket.Ez csak azért érdekel mert 15 éves vagyok, és eléggé lázadok amikor megmondják a kimenő időpontját..de lehet , hogy oktalanul:) Sok választ kérek:)
2009. jún. 25. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én is 15 vagyok,de én nem szoktam eljárni bulizni,max.a bátyámmal moziba,vásárolni is anyuval szoktam.igazából van 2 barátnőm,néha találkozunk,de nem vagyunk olyan jóban,és nem is vágyok el bulizni,meg inni,se velük,se mással.majd jövőre,középsulis leszek,új barátok,és akkor már gondolom,hogy el fogok járni bulizni,meg anyuék is elengednek majd,egyébként nem szigorúak,szóval meg tudnám őket győzni,hogy mikor érjek haza:)
2009. jún. 25. 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 éves vagyok, tulajdonképpen bárhová elengednek bármeddig, ha össze tudom rá szedni a pénzt.
2009. jún. 25. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
áááh reménytelen engem bulizni nem nagyon engednek pedig 14 vagyok csak max 11ig a haverokkal a városba tom ultra gáz de nem engednek vana mikor nagyon könyörgök akkor néha elengednek de mondom max 11 :S
2009. jún. 25. 13:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én most fogok elállni ezzel a témával,mert szeretnék egy kicsit szabadabb lenni,a szüleim elég konzervatívak,éppen ezért nehéz dolgom lesz.De remélem nővéremnek sikerült valamennyire "kiépíteni" az utat,és nem lesz nehéz dolgom...Szeretnék már én is elmenni egy kicsit a városba este,nem piálni+bulizni 1000-el,csak beülni 1-1 "szórakozóhelyre" és egy pohár üdítő mellett dumálni a haverokkal:) Hogy meddig,gondolom max fél 10-10óráig.Anno nővérem is így kezdte,max 10ig mehetett el,és eleinte apum mindig megvárta,hogy hazaérjen...

Persze tavaly nyáron 7-fél 8-ig mehettem el,és csak itt a környéken(a dombon lehettem,ahol nincs semmi:S)...de mondom apám nagyon konzervatív.:S

14/L

2009. jún. 25. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
hát én már 20 éves vagyok (lány)tehát már bárhová bármeddig bármikor.de azelőtt is elengedett anyum.mondjuk 14 évesen kB 10 11 re hazakelett érnem..dizsibe nem mehettem,de megoldottam azt is mivel a nyugatinál volt a híres bank..:)tinibe bementem,11re otthon is voltam..aztán lett egy pasim 16 évesen...és onnantól már lazább volt.
2009. jún. 25. 13:53
 6/9 A kérdező kommentje:
hát igen..a szülők sajnos nagyon féltenek minket:) nálam az a baj, hogy én vagyok a legnagyobb és még vna 2 hugom..szóval nekem kell "kiépíteni " ezt az utat..de így ha pl. ilyen bisztrókba el szoktunk menni haverokkal, akkor 1ig kb. ott lehetünk, aztán go haza..de szeretnék már én is szabadabb lenni..:( várom még a válaszokat :)
2009. jún. 25. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Húú hát engem bár meddig elenged anyum. Pedig 15 vagyok igaz nem is nagyon tudna odafigyelni mert este dolgozik. És nincs más rokonunk de még sosem voltam részeg és majdnem (egy négyes)kitűnő tanuló vagyok. Meg eszembe se jutna inni vagy valami más. Igaz néha sokáig el vagyok de anyukám megbízik bennem és nem feleslegesen. Meg ált.-ban nem is vagyok sokáig kint szóval ha buliba megyek ami hétvégén szokott lenni akkor igen de a barátnőim miatt akiket nem engednek el sokáig hamar haza szoktam érni. Meg egyszer kétszer ott alszok valakinél de ez is ritka már.
2009. jún. 25. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Már 25 vagyok, de én is voltam annyi mint te:)

Engem 14 évesen kezdtek jobban elengedni de csak a barátommal aki idősebb volt és megbíztak benne. De egyébként sosem voltam egy szófogadó kislány, annyit mondtam otthon hogy "elmegyek, majd jövök", nem tudtak bezárni, bár sokszor utánam jött anyum megnézni hova megyek és kivel:)

Persze 3x próbáltak megerőszakolni életemben így megértem hogy miért féltik a szülők a gyereket, főleg ha fiatal lányról van szó. Ez bárkivel megtörténhet sajnos.

2009. jún. 25. 16:55
 9/9 A kérdező kommentje:

a legutolsó kommentelővel teljesen "egyezőek " vagyunk...

én is csak annyit mondok, hogy megyek és ennyi..mostanában kezdek elegendi engem is, de szeretnék minnél szabadabb lenni...

2009. jún. 25. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!