engem anya meg ver de én még jobban megverem aztán ő sír én nevetek XD
2010. jan. 29. 13:45
32/53 anonim válasza:
Elég gyökér lehetsz.
2010. jan. 30. 20:11
33/53 anonim válasza:
Én egyetlen pofonra emlékszem, amit apukámtól kaptam, de azt is a hirtelen érzelmek hozták ki belőle. 8-9 éves lehettem, futottam az utcán, zebrához értem, kiabált hogy álljak meg és nézzek körül, de engem nem érdekelt hanem futottam tovább ki az úttestre, hát nagyon-nagyon közel voltam ahhoz, hogy elüssön egy autó. Apa rohant oda, adott egy pofont (de nem nagyot, nem emlékszem hogy különösebben fájt volna), és rámkiabált, hogy hogy lehet így közelekedni. Aztán később bocsánatot kért, kiengesztelt, látszott hogy bánja a pofont, mondta hogy csak nagyon megijedt és feldúlt volt, szerintem ilyen esetben érthető, soha nem haragudtam rá miatta.
2010. jún. 30. 14:03
34/53 anonim válasza:
Nekem 12 éves koromban 4 bordám repedt meg és az állkapcsom elmozdult a helyéről,fater megtaposott...egy piti hülyeség miatt,mert részeg volt,anyám meg hergelte ellenem.Megbocsájtottam de akkor sem felejtem el.Meg úgyis kaptam sokszor minden hüyleség miatt régen.19/F
2010. jún. 30. 14:20
35/53 anonim válasza:
Apám úgy megpozott, hogy a retinám el kezdett leválni. Bátyám hátát ostorral zebra csíkosra verte és eltörte a fején a villa nyelét... én azért kaptam mert 30perccel később csináltam meg amit mondott bátyám meg kettes lett matekból. és még sorolhatnám...
2010. jún. 30. 15:35
36/53 anonim válasza:
Néha 1-1 pofon, amit azért kapok, mert kinyilvánítom az őszinte véleményem
2010. jún. 30. 15:36
37/53 flora08 válasza:
A válaszokat olvasva számomra hihetetlen az a tény, hogy sok ember erőszakkal próbálja megoldani a dolgokat. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert apukám még csak nem is kiabált velem soha.
2010. jún. 30. 16:00
38/53 anonim válasza:
Engem anyám5éves koromtól 19éves koromig vert, akkor először visszaütöttem, persze ki lettem kiáltva állatnak. Amúgy matek 2es miatt eltörte az orrom, ceruzát döfött a tenyerembe, ostorral(kellett nekem lajosmizsén megvetetni) fakanállal magnóvezetékkel kaptam rendszeresen, de kreatív volt, persze rendetlenségért matek rosszjegyért kaptam mindig, ezekért aztán megérdemeltem. ezután persze 10évesen dacból sorra elkezdtem csinálni a baromságokat, úgy voltam vele, ha ígyis-úgyis kapok, akkor legalább érdemeljem is meg. azt mondják halottról jót vagy semmit, de én sosem felejtem el. 23/L
2010. jún. 30. 16:05
39/53 anonim válasza:
Már nem, mert már felnőttem, néha volt 1-1 pofon, de teljesen csak "idegből" (szerintem a legtöbb szülő ezért veri a gyerekét). Lelki törést nem okozott, nem haragszok érte, de hasznot sem tulajdonítok neki, semmivel sem lenne most másabb, ha ezek kimaradnak. A pofon egy párkapcsolatot is visszavonhatatlanul megtör. És szerintem ez minden kapcsolatra igaz, ami a szereteten alapul, így a szülő-gyerek kapcsolatra is. Én soha nem fogom verni/megütni a gyerekem, és az apjának sem fogom ezt engedni. Akkor már inkább a pohár víz, amit írtak előttem, ha hisztizik, ezt egy 4 gyerekes anyuka tanácsolta is nekem. Az is elég megalázó, de ha nagyon nem használ a szép szó, még mindig jobb a verésnél/arculütésnél...
29/n
2010. jún. 30. 18:16
40/53 anonim válasza:
Sajna a családunkban, ha verni kellett valakit, valahogy mindig én kerültem kézre. Ez meg is látszott, kamaszkoromban durva depresszióba estem, közel jártam ahhoz, hogy öngyilkos legyek; nem is igazán a verések miatt, hanem mert a java részét abszolút jogtalanul kaptam.
Na meg a leginkább az fáj,t hogy miért én? Miért én, amikor rajtam kívül voltak még testvéreim, unokatestvéreim, és mégis: akármi volt, mindig és mindig én. Megbocsátottam, próbálom elfelejteni ezeket a dolgokat, de elfelejteni nem tudom, mert ez jobban fájt minden ütésnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!