Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha meghízna a...

Mit tennél, ha meghízna a párod/férjed?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, még nem költöztünk össze (pénz miatt), de már tervezzük fél éven belül. Amikor összejöttünk átlagos, kicsit sportosabb alakja volt, de azóta felszedett kb 40 kilót és engem ez eléggé zavar. Két éve kérem, hogy fogyjon le, de mindig csak ígérget, meg kicsit tesz is érte, eljárogat edzeni, de mégsem látszik rajta semmi, csak annyira erőlteti meg magát, hogy ne mondhassam, hogy nem csinál semmit. Az a baj, hogy ahogy látom igénye sincs rá:(. Én ugyanúgy 50 kg vagyok, mint amikor összejöttünk és ha terhesség miatt meg is híznék el sem tudnám képzelni, hogy ne adjam le a felesleget, ahogy lehet.
2014. nov. 12. 11:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20. voltam. meg többen írtátok, hogy jól áll neki a plusz súly. van ilyen. Totál alkat kérdése, hogy van akinek jól áll, és jóformán meg sem látszik. De mivel nem láttunk fotót a kérdező párjától, lehet hogy Ő az a típus, akinek szarul áll és tényleg úgy néz ki, mint egy léggömb. De a legrosszabb, amikor megváltoznak a vonásai. Akiről írtam, hogy nem ismertem meg a felhízott haveromat, Ő pl. tényleg eltorzult.
2014. nov. 12. 14:35
 22/27 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt, párom 75-ről 95-re hízott. Közeleg az esküvőnk, mondtam neki, hogy fogyjon le.

Lehet, hogy drasztikusan hangzik ez így kimondva, de kicsit magas a koleszterin szintje, aggódom is érte.. Próbálok néha fogyókúrásakat főzni (kéri is tőlem amúgy), de nehéz, nem mindig megy. Most elfogunk menni egy dietetikushoz, írjon össze egy étrendet, azt könnyebb lesz tartani.

2014. nov. 12. 15:34
 23/27 A kérdező kommentje:
Egyébként nem azzal van a legnagyobb baj, hogy mit eszik, mert a könnyű kajákat szereti, sokszor főz magának otthon én akkor csirkét vagy halat szokott rizzsel, vagy ilyesmiket. Csak hiába eszi ezeket, ha kitágult a gyomra és sokat eszik ezektől is ugyan úgy hízik. Meg náluk mindig van valami édesség, nem tudom abból mennyit eszik, azért nem szoktam minden nap kikérdezni:). Egyébként arcformára valami ilyesmi változást képzeljetek el (testre azért szerencsére ennyire nem): [link]
2014. nov. 12. 15:52
 24/27 anonim ***** válasza:

Az enyém is hízott vagy 20 kilót és így még jobban tetszik, mint az elején. Imádom, ha egy férfinak van egy kis pocakja, az én szememben ez szexis. De ha lefogyna, akkor is tetszene. Ha tovább hízna, akkor is. Persze ha már az egészségét veszélyeztetné komolyan, az más.

Nyilván te egy más történet vagy.

Szerintem nem illetek össze.

2014. nov. 12. 17:25
 25/27 anonim ***** válasza:
72%

Erdekes,olvastam egy ugyanilyen regebbi kerdest ahol az asszony hízott 35 kilót. Ott mindenki szidta a felszínes ferjet hogy csak a külsejet szereti.

Itt a ferj egy kicsivel többet es akkor az mar undorító zsírpacák.

Kicsit sem kettosmerce.

2014. nov. 12. 17:32
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig, de lehet pajzsmirigy túltengés, vagy idegi alapon, stb.
2014. nov. 12. 22:16
 27/27 anonim ***** válasza:

40kg???? jesszus.

azért az rengeteg.

egészsége miatt sem akar fogyni? erről beszélgess vele. meg megértem, hogy már nem annyira vonzó, azért itt nem pár kilóról van szó. le is dobnám a láncot, ha 40kilo felugrana rám vagy a páromra, max ha valami betegség lenne.

orvos? együtt edzeni? valami?

2014. nov. 13. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!