Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha meghízna a...

Mit tennél, ha meghízna a párod/férjed?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, még nem költöztünk össze (pénz miatt), de már tervezzük fél éven belül. Amikor összejöttünk átlagos, kicsit sportosabb alakja volt, de azóta felszedett kb 40 kilót és engem ez eléggé zavar. Két éve kérem, hogy fogyjon le, de mindig csak ígérget, meg kicsit tesz is érte, eljárogat edzeni, de mégsem látszik rajta semmi, csak annyira erőlteti meg magát, hogy ne mondhassam, hogy nem csinál semmit. Az a baj, hogy ahogy látom igénye sincs rá:(. Én ugyanúgy 50 kg vagyok, mint amikor összejöttünk és ha terhesség miatt meg is híznék el sem tudnám képzelni, hogy ne adjam le a felesleget, ahogy lehet.
2014. nov. 12. 11:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
47%
nem csak elméletben ismerem a problémát, és ezekből is lehet finomakat főzni. Ha nem tudod, akkor inkább te nem ismered
2014. nov. 12. 12:04
 12/27 anonim ***** válasza:
15%
Most a külseje miatt szereted vagy a belseje miatt? Ha a külseje számít, mi lesz később, amikor megöregszik? Kicsit túl sok jelentőséget tulajdonítotok a külalaknak.
2014. nov. 12. 12:09
 13/27 anonim ***** válasza:
96%

Ne legyunk mar alszentek: persze hogy szamit a kulso.

Raadasul 70-rol 110-re hizni azt jelenti, hogy teljesen mas kinezetu ember lett belole.

2014. nov. 12. 12:29
 14/27 anonim ***** válasza:
86%

"nem csak elméletben ismerem a problémát, és ezekből is lehet finomakat főzni. Ha nem tudod, akkor inkább te nem ismered"

Persze, ezekböl is ehet finomat fözni, csak akkor van baj, ha akinek fözöd, az nem szereti és ezért nem eszi meg.

Pl. sok mindenki van, aki nem eszik csirkét, csak disznót, abból is a csülköt meg tarját, akinek a párolt zöldség nem köret, ahhot kell még sok krumpli, rizs vagy nokedli, a salátához meg úgy áll hozzá, hogy ha nem muszáj, akkor elkerüli.

Ez kb ugyanolyan, mintha egy vegetárianusnak föznél finom pörköltet vagy kijevi jércemellet (vagy nekem pl terngeti jherkentyüket) - ha nem szereti, akkor hiába finom, nem eszi meg.

2014. nov. 12. 12:46
 15/27 anonim ***** válasza:
30%
Mikor megismertem a férjemet 70kg volt,aztán a főztömön felhízott 90-re! Magas srác és kifejezetten jól áll neki a mackós alkat,szerencsés a súlyeloszlása!:) Egyik évben munkahelyi gondok miatt lefogyott 60-ra és úgy nézett ki rajta a ruha mintha csak egy fogason lógott volna! Na akkor nagyon aggódtam miatta!Szerencsére már megint a 100-hoz van inkább közelebb!:)Soha nem szekáltuk egymást a kinézet miatt és az érzéseink sem függtek a kilóktól és a kinézettől!
2014. nov. 12. 12:47
 16/27 anonim ***** válasza:
97%

"Most a külseje miatt szereted vagy a belseje miatt? Ha a külseje számít, mi lesz később, amikor megöregszik? Kicsit túl sok jelentőséget tulajdonítotok a külalaknak."

Persze, hoyg nem CSAK a külseje számít valakinek. De azt ne mond, hogy neked nem számítana, ha egy vékony, izmos valakit megismersz és NÉGY év alatt egy löttyedt zsírpcn lett belöle. Ez NEM az öregedéssel járó MÉRSÉKELT hízás, hanem ennék sokkal súlyosabb eset, mert a kérdezö párja másfélszeresére hízott ennyi idö alatt.

A kérdezö világosan megírta, hogy néhany kiló nem zavarná, de NEGYVEN azért igencsak sok.

Az meg, hogy a belös tulajdonságait szereted: addig rendben van, szivesen vagy vele, beszélgestsz, stb. de ha szexröl van szó, ott azért valamennyire számít a külsö is, mert egy gusztustalan kinézetü embert nem fogsz megkívánni, akármennyire is értékes emberileg.

2014. nov. 12. 12:51
 17/27 anonim ***** válasza:
52%
Én mindig molett voltam. Az is leszek. Nem szeretem a vékonyságot...engem a csontoktól ráz ki a hideg. A férjem mikor megismerkedtünk 88 kiló volt. Az ő testalkatához képest, majdnem "sovány" kategória számomra. Az idő múlásával felszedett pár kilót. 100 kilósan maga volt a tökély. Ma már 124 kiló...pocakos pasas...de én így is imádom! Persze aki alapból viszolyog a hurkáktól, elhiszem...hogy már nem tud olyan szemmel nézni a párjára..hiába szereti amúgy. Én is rosszul lennék, ha lefogyna 60 kilóra..hiába szeretném...
2014. nov. 12. 12:55
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Exem is 80 kg volt, mikor összejöttünk. 2 év múlva 120....

De szerettem, és különösebben nem zavart.

Évekkel később szétmentünk (köze nem volt a súlyhoz a szakításnak.)

Ellenben ha én le tudtam adni odafigyeléssel közel 20 kilót (úgy, hogy ebből a fele alapból rajtam volt, a másik fele terhesség alatt jött fel), Ő is le tudott volna, és a párod is le tudna. Ha akarna.

Az a baj, amíg ő nem határozza el magát, addig a fejed tetejére is állhatsz, ő csak "ba$zogatásnak" veszi.

Akik meg azzal jönnek, hogy miért nem a belső számít.... Az is számít, de aki nem beteg, csak túl kényelmes, és el van hízva (nem 10-15 kg felesleg, hanem tényleg), az valahol igénytelenség. Nem szabad úgy hozzáállni, hogy "na van valakim, akkor már le$zarom

2014. nov. 12. 14:15
 19/27 anonim ***** válasza:

hogy nézek ki."

Nem kell maximálistának lenni szuperkülsővel, de egy alapvető igénye mindenkinek legyen már. (Tisztálkodás, öltözködés, és legalább egészségügyi értelemben véve normál testalkat. Nem kell izomagynak lenni, sem Brad Pittnek, senki nem ezt várja el...)

2014. nov. 12. 14:18
 20/27 anonim ***** válasza:
55%

Hagyjuk már ezt a főzős témát. Írta a kérdező, hogy nem laknak még együtt. Akkor ennek semmi köze nem lehet a főztjéhez és nem is tudja befolyásolni vele egyelőre.

Szerintem is tök másképp néz ki így egy ember, elhiszem, hogy már csak az árnyékát látja annak, akivel összejött. Pár hete részt vettem egy baráti összejövetelen, és volt egy srác, akit mindig is vékonynak ismertem, de mostanra meghízott. Komolyan mikor megláttam, azt hittem felpumpálták egy matracpumpával, vagy hirtelen fújtak bele sűrített levegőt, iszonyúan taszítónak találtam a látványt. Én megértem a kérdezőt, mert ha valakinek az élete párja torzul el ennyire, az igencsak hagy dilemmát maga után.

2014. nov. 12. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!