Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tesztek ha már nem bírjáto...

Mit tesztek ha már nem bírjátok tovább?

Figyelt kérdés

Mi van akkor, ha már nem megy...ha eljött az a pillanat, amikor teljen üresnek érzitek magokat, kifacsartnak, és össze csaptak azok a bizonyos hullámok.

Ha csak jönnek, és jönnek a gondok, de mindenre egyedül vagytok...

Leginkább a lelkileg lenne szükség VALAKIRE, de nincs senki :(

Van köztetek olyan aki fordult már szakemberhez? Egyáltalán mi van a depresszión túl ?

2014. nov. 11. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én berugok és lesz arok mindent és mindenkit!(nincs még gyerekem)
2014. nov. 12. 09:27
 12/13 anonim válasza:

Szerintem itt nagyon sokan félreértitek, illetve egyáltalán nem értitek, hogy mi is az a depresszió. (Amiért egyébként megjegyzem legyetek nagyon hálásak). Abba a hibába esnek az emberek, hogy összekeverik a szomorúsággal. Csakhogy az, hogy valaki le van törve hosszabb-rövidebb ideig majdnem hogy az ellentéte a depressziónak. Egy depresszióval küzdő ember kívánja, hogy legalább szomorú legyen, mert akkor legalább érezne valamit. Én tapasztalatból beszélek, 3 éve én is megjártam a poklok poklát és már öngyilkosságon is gondolkoztam. Ilyenkor az ember nem lát semmiben értelmet és teljesen üresnek érzi magát és az egész életét. A kérdezőnek sajnos -a leírása alapján- valóban depresszió közeli tünetei vannak. A két legfontosabb dolog, amit mondanék, hogy nincs egyedül és, hogy kérjen segítséget. Akár szakembertől, baráttól, gyerekeitől.

Nekem egyébként az segített, hogy 3 éve gyökeresen megváltozott az életem, külföldre költöztem és rengeteg impulzus ért. Ami pedig szerintem a legfontosabb, hogy legyen egy rendszer az életben, valami amiért érdemes felkelni. Ez lehet a legkisebb dolog is, de főleg a munkahely segít. Én nagyon sokat dolgoztam, ezáltal nem volt időm magamra és gondolkodni, mindeközben rengeteg barátra tettem szert és lett egy barátnőm is. Tehát szerintem a titok, hogy az ember ne legyen egyedül és mindig zajlanak körülötte a dolgok. Remélem tudtam segíteni

2014. nov. 12. 10:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm :)
2014. nov. 12. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!