Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tesztek ha már nem bírjáto...

Mit tesztek ha már nem bírjátok tovább?

Figyelt kérdés

Mi van akkor, ha már nem megy...ha eljött az a pillanat, amikor teljen üresnek érzitek magokat, kifacsartnak, és össze csaptak azok a bizonyos hullámok.

Ha csak jönnek, és jönnek a gondok, de mindenre egyedül vagytok...

Leginkább a lelkileg lenne szükség VALAKIRE, de nincs senki :(

Van köztetek olyan aki fordult már szakemberhez? Egyáltalán mi van a depresszión túl ?

2014. nov. 11. 20:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi történt, és miért vagy egyedül?
2014. nov. 11. 20:33
 2/13 anonim ***** válasza:
mostanában érzem magamon hogy "süllyedek" lefele,viszont ma rá jöttem hogy muszáj összeszednem magam.új célok,tervek...nem túl nagy tervek,de legalább érzem hogy van miért csinálni ezt az egészet :) remélem sikerülni fog... igyekezni fogok. próbálj meg valami célt találni,és küzdj érte. miért? mert muszáj! :) utána rendbe fogsz jönni,és minden jobb lesz :) minden vihar után kisüt a nap!
2014. nov. 11. 20:34
 3/13 A kérdező kommentje:

Hosszú lenne mindent leírni. A szüleim idősek, betegek, kissé mesze élnek, de énrám szorulnak. Itt a két gyerek, (igaz nem kicsik már) egyedül nevelem őket. Rokonaim messze élnek, idősek, bátyám meghalt, nővérem mintha nem is lenne...

A volt férjem egy katasztrófa, itt fordítva volt a dolog,ő hangolta ellenem a gyerekeket, még ha velem is élnek, így (ebben a hangulatban) nőttek fel. Bár, a lányom már kezdeget rájönni a dolgokra. Mindig azt hiszem ennél rosszabb már nem lehet... aztán mindig csak rossz jön. Már nem nagyon van hitem, reményem ...

2014. nov. 11. 20:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem szabad feladni! A gyerekek számítanak rád és a szüleid is, ha nem magadért, hát értük kell élned, gondolj arra milyen szenvedést okoznál nekik, ha elmennél bármilyen értelemben. Írj listát, hogy mik a céljaid az életben és apránként kezd el megvalósítani őket. Tudom, hogy semmire sincs időd, ezért apránként kell. Írd össze, hogy mit szeretszaz életben, hogy mi tesz téged boldoggá. És ne feledd, lehet személyes kapcsolatod nincs, de az internet közössége itt vagy, hisz nem csak te vagy egyedül ezekkel a gondokkal :) És ha ezek nem segítenek felkereshetsz egy szakembert, nem kell szégyennek érezni, hisz például Amerikában minden embernek szinte saját pszichológusa van, itthon is egyre többen járnak. Én is jártam egy kiskoromban 1 évig és utána pozitívabb lett az életfelfogásom. De nem kell egyből oda futni, először próbáld te megpróbálni meggyógyítani saját magadat. A szemlélet a legfontosabb, hogy hogyan nézed a világot. úgy hogy nehéz helyzetben vagy, rossz családi helyzet, nehéz fenntartani a dolgokat, vagy úgy hogy megadatott neked az a csoda, hogy 2 gyermeknek is életet adtál, van hol aludnod, van állásod.
2014. nov. 11. 20:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, tudom... nem mindegy hogy félig üres a pohár, vagy félig tele van. :)
2014. nov. 11. 21:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Belefogok valami újba. Megtanulok pulóvert kötni, festeni, varrni, elkezdek fotózni, kertészkedni, szóval lekötöm magam valami olyasmivel, amiből sikerélményem lehet. Mindig bevállt. De az is, ha chipset eszek a tv előtt.
2014. nov. 11. 21:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Pontosan:)
2014. nov. 11. 21:48
 8/13 anonim ***** válasza:

Bőgök egy sort a zuhany alatt.

Próbálok "újratervezni".

Csoki. Sok csoki.

Mégtöbb csoki.

Maszturbálás.

Kedvenc sorozat több évadának végignézése, természetesen csokival.

A tökéletes gyilkosság megtervezése.

Kb ennyi.

2014. nov. 11. 22:46
 9/13 A kérdező kommentje:
8.... :) :/ de eljön a pont, legalábbis nálam most eljött, amikor már ez nem elég..
2014. nov. 12. 07:36
 10/13 anonim ***** válasza:
szerintem a 4.-re és még az 5.-re hallgass, a 8-nak segítségre van szüksége..
2014. nov. 12. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!