Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szép az Emőke név?

Szerintetek szép az Emőke név?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 16:52
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

02-03 5:28

Hol laksz?

2010. febr. 7. 19:46
 32/36 anonim ***** válasza:

Nekem mindig anyám húslevese jut róla eszembe...:'D

Amúgy az a baj, hogy becézésszerűen hangzik, és elég sok gúnynevet lehet belőle faragni, egyébként nem lenne rossz.

2010. aug. 22. 14:59
 33/36 atibet09 válasza:
Szerintem nagyon szép és különleges név.
2012. aug. 21. 09:06
 34/36 anonim válasza:

Én Emőke vagyok! 12

Csak anyukám szólít Eminek.

Az Emőt utálom, azt szeretem ha Emőkének hívnak.

Egy nevet nem köthetünk személyhez!

Elég ellenséges dolog.

Bár az ember nem tud ilyenkor magán uralkodni.

Játszhatnám itt a szépet, de nem, én sem adnék a gyerekemnek egy olyan nevet, amit egykor a számomra legutáltabb személy viselt.

Nem szeretem a nevemet!

Kitünő vagyok, osztály legmenőbbje, teniszek kb országos 20. lennék.

Azért kaptam ezt a nevet, mert anyukám egy ritka ősmagyar nevet akart adni.

2013. júl. 12. 14:57
 35/36 anonim ***** válasza:
A név az EMLŐ névből ered, utána lehet nézni.
2013. júl. 13. 22:36
 36/36 anonim válasza:
Engem is Emőkének hívnak, most 20 éves vagyok. Nem mondom, hogy elégedett vagyok a nevemmel, mer thazugság lenne, de talán emiatt nem tetszik annyira, mert sokan lehurrogják. Szerintem minden névből lehet gúnyt űzni. Azért kaptam ezt a nevet, mert anyukámnak valami ok folytán megtetszett ez a név. Mellesleg büszke vagyok a nevemre mer tigazi magayr név. Azok közé a ritka nevek közé sorolható, amelyet semmilyen más idegen nyelvre nem lehet lefordítani. Talán nem meglepő akkor, hogy magyartanárnőnek készülök.
2013. aug. 16. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!