Normális ez a nő? Még is mit képzel magába? Hogyan
gondolja hogy bepiszkol mindenki elött?
Figyelt kérdés
Pár hónapja nincsen munkám és tudott volna nekem szerezni egyett,de én ahhoz nem értek és soha nem csináltam,így igaz megprobáltam,de nem nekem való az a munkakör.Erre megsértődött és azóta az egész városba mindnekinek mondogatja hogy a lánya párja,azaz én,micsoda egy szemét,nem akar dolgozni stb.Még a kozmetikusánál is ezt beszéli ki.Hogyan jön ahhoz hogy idegen emberek elött kibeszéljen úgy hogy nem is ismer,de még azok az emberek sem.Viszont hallottam vissza innen onnan.Szóval mindenhol elhinti hogy micsoda egy szemét munkakerülő vagyok.Ami persze nem igaz,mert folyamatosan keresek,nem válogatok,de amit ő tudott volna,az tényleg nem nekel való lett volna.Azóta kibeszél ennek,annak.Az ilyen ember miért csinálja ezt?Mire jó ez neki hogy bepiszkol mások elött,miközben mindent megteszek a lányáért?
Nem te vagy a másik kérdésben akit már nem bír elviselni a barátnője meg az anyós mert hónapok óta nem dolgozol? ott is ez volt a téma, hogy az anyós által szerzett munka nem volt jó. minden esetre egy felszolgáló munkát bárki el tud végezni, nem kellett volna rögtön nemet mondani rá, főleg ha régóta nincs munkád. én megértem az anyóst, mert akkor ezek szerint pénztárosnak, takarítónak vagy árufeltöltőnek is elmehetnél, csak neked az nem tetszik. ilyen munkákra mindig van felvétel, és nem szégyen. én is így kezdtem, most pedig pincér vagyok, és élek virulok.
2014. nov. 7. 15:29
22/31 anonim válasza:
Úgy adod elő mintha a bányában kellett volna követ törnöd. A felszolgálói munka nem egy nagy kunszt. A 16 éves húgom ezt csinálta egész nyáron, jövőre is ezt fogja. Amúgy orvosnak készül, szóval ő se "erre született". Én is csináltam párszor, nekem sem kell bemutatni.
A nem válogatás azt jelenti, hogy ha kell akkor a fogad összeszorítva csinálod ami van, és közben keresel olyat amit igazán szeretnél.
Az valóban nem túl dicséretre méltó amit anyósod csinál, de azért meg lehet érteni. Szerzett neked munkát, ami mondjuk ki, neked nem sikerült, te meg közlöd vele, hogy az nem neked való... Én se örülnék, ha egy ilyen ember lenne a lányom mellett.
2014. nov. 7. 16:24
23/31 anonim válasza:
Tök mindegy milyen munka, úgyis akármilyen munka az, lesz egy pár nagyokos aki állítja majd, hogy azt mindenki képes megcsinálni.De ez nem mindig igaz.Például ott a takarítás, az egyszerű, de fizikailag nem biztos, hogy mindenki bírja és még sorolhatnánk.A kérdező már csak jobban tudja, megy-e neki az a munka, vagy sem!
2014. nov. 7. 17:28
24/31 anonim válasza:
munkanélküli lúzer vagy, mégis mit vártál
2014. nov. 7. 18:24
25/31 anonim válasza:
Felszolgáló munkán mi nem ment neked? Azt hittem valami útépítő munkásnak mentél vagy mélyépítőnek, ahol hóban-fagyban-szélben kemény fizikai munkát kell végezni.... Szerintem ha az embernek nincs munkája pár hónapja, ahogy írod, akkor hirtelen bármit elvállal, ha akar dolgozni. Aztán lehet közben jobb munkát is keresni, nem muszáj évekig azt csinálni. De ha feladod ilyen hamar, akkor elhiszem, hogy nem jó kép alakult ki rólad. Persze nyilván az sem szerencsés, hogy másoknak ecseteli ezt, ezt beszéld meg vele.
2014. nov. 7. 18:35
26/31 anonim válasza:
Gondolom derogál neki másoknak ugrálni, vagy nem tud úgy viselkedni, ahogy egy pincérnek kell. Nem annyira egyszerű, mint amilyennek látszik. Persze ha egy köpködőben kellett volna felszolgálni, az megint más.
2014. nov. 7. 18:37
27/31 anonim válasza:
mennyi okos ember van itt...mit nem lehet ezen felfogni hogy nem mindenki alkalmas felszolgálónak ???arra is mint sok mindenre születni kell.
ez a baj, az ilyen mentalitás,hogy fogadj el bármilyen szart is csak legyen állásod. Aki megteheti, keressen jobbat.
Egyszer belementem egy ilyenbe, "mindegy csak legyen már állásom" munkakör, két teljes napot voltam mindkétszer sírva mentem haza olyan megalázó volt az egész, reggel 8tól este 10ig az üzletet takarítottam, holott nem ez volt a munkám. A főnök csípőre rakott kézzel állt fölöttem, hogy megnézze "megy e egyáltalán a takarítás". Nagyon kevés választott el akkor,hogy a pofájába ne vágjam a rongyot és hazamenjek, de ott még lenyeltem a dolgot. Aztán a szabadnapomon felhívott hogy hol f..ban vagyok miért nem mentem be. Másnap azonnal felmondtam.
Ettől most én is munkakerülő szar lennék?
2014. nov. 7. 19:24
28/31 anonim válasza:
"Aki megteheti, keressen jobbat."
Hát te is okos vagy... Aki hónapok óta nem dolgozik, az megteheti, hogy válogat és jobbat keres? És ha nem talál évekig olyat, ami neki megfelelő akkor ki tartja el?
2014. nov. 7. 19:35
29/31 anonim válasza:
28:
28:
Itt konkrétan a felszolgálásról volt szó. Ha az nem neki való, keressen jobbat.Hogy keres e,azt mi nem tudhatjuk...
De csak azért elvállalni mert anyós ezt ajánlotta?Te ilyen vagy hogy azt csinálod amit fütyülnek neked mégha nem is akarod?
Én sem álmaim munkahelyén dolgozom jelenleg, de majd lesz jobb. De a boltot ahol a padlót meg a vécét sikáltatta velem a tetű főnök akkoris otthagytam 2 nap után, nem érdekelt ki mit gondol. Lett másik munkahely.
2014. nov. 7. 19:45
30/31 anonim válasza:
29. Igen, elvállalom amit xy (anyósom, akárki) ajánlott, ha nincs más! Aztán majd közben lehet nézni olyat, ami jobban fekszik! Ha valaki dolgozni akar, az nem válogat!!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!