Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez a nő? Még is mit...

Normális ez a nő? Még is mit képzel magába? Hogyan gondolja hogy bepiszkol mindenki elött?

Figyelt kérdés
Pár hónapja nincsen munkám és tudott volna nekem szerezni egyett,de én ahhoz nem értek és soha nem csináltam,így igaz megprobáltam,de nem nekem való az a munkakör.Erre megsértődött és azóta az egész városba mindnekinek mondogatja hogy a lánya párja,azaz én,micsoda egy szemét,nem akar dolgozni stb.Még a kozmetikusánál is ezt beszéli ki.Hogyan jön ahhoz hogy idegen emberek elött kibeszéljen úgy hogy nem is ismer,de még azok az emberek sem.Viszont hallottam vissza innen onnan.Szóval mindenhol elhinti hogy micsoda egy szemét munkakerülő vagyok.Ami persze nem igaz,mert folyamatosan keresek,nem válogatok,de amit ő tudott volna,az tényleg nem nekel való lett volna.Azóta kibeszél ennek,annak.Az ilyen ember miért csinálja ezt?Mire jó ez neki hogy bepiszkol mások elött,miközben mindent megteszek a lányáért?
2014. nov. 7. 14:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
41%
Ha nem éltek együtt vele, és nem vagytok rászorulva a segítségére anyagilag, akkor semmi köze hozzá, találsz te magadnak, ha valóban akarsz dolgozni. Ezt így mond meg neki nyugodtan! Ha viszont ő segít benneteket, akkor valamennyire jogos a felháborodása, de akkor sem kellene fűnek-fának szidnia, négyszemközt elmondaná neked mi a baja, megbeszélnétek, aztán keresnéd tovább a neked megfelelő munkát.
2014. nov. 7. 14:34
 12/31 A kérdező kommentje:
Ok akkor legyen igaza.Amúgy felszolgáló munka lett volna,de én életemben nem csináltam,ahhoz egy bizonyos természet kell hogy az ember azt csinálja.Aki felszolgáló az nem véletlenül lett felszolgáló,olyan alkat,akinek ez való.
2014. nov. 7. 14:38
 13/31 anonim ***** válasza:
87%
Leírásod alapján valami nehéz munkára számítottam. Mi nem megy ezen neked?
2014. nov. 7. 14:45
 14/31 anonim ***** válasza:
87%
Megpróbáltad, és pár nap után kirúgtak? Mert ha nem, akkor mégiscsak válogatsz. Egy nem neked való munka végzése közben is lehet másik munkát keresni. Azért persze nem szép, hogy mindenkivel kibeszélt Téged.
2014. nov. 7. 14:46
 15/31 anonim ***** válasza:
26%
Megértelek, én sem mennék el felszolgálónak. Arra tényleg születni kell. Figyelj, hagyd anyósodat, le fog csillapodni, minden csoda 3 napig tart!
2014. nov. 7. 14:46
 16/31 anonim ***** válasza:
50%

Igaza van a kérdezőnek, nem mindenki alkalmas bizonyos munkára. Ez nem arról szól,hogy válogat csak nem való neki.

Bele lehet gondolni,hogy ha így lenne akkor miért nem megy minden álláskereső biztosítási ügynöknek, vagy call centeresnek. "mert mi ebben a bonyolult"

ugye ugye

2014. nov. 7. 14:52
 17/31 A kérdező kommentje:
Jó rendben akkor legyek szemét én,lehet megprobálhattam volna ez tény,de mindannyian hibázunk szerintem.De akkor sem kellene kibeszélnie a hátam mögött!
2014. nov. 7. 14:53
 18/31 anonim ***** válasza:
17%

Nem azon van a hangsúly, hogy milyen melót utasított vissza, hanem azon, hogy erre így reagált az anyós...

Mellesleg én sem lennék felszolgáló, oda kell egy minimális emberszeretet, kedvesség, én pedig antiszociális vagyok, szóval érted.

2014. nov. 7. 14:54
 19/31 anonim ***** válasza:
33%
Pedig egy jó felszolgáló aranyat és. Meg is kapja. És mit csinálnál szívesen?
2014. nov. 7. 14:56
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Nála, vagy vele laktok? Ő tart el benneteket?
2014. nov. 7. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!