Az hogyan vagy miért lehet hogy egy 40 éves ereje teljében levő férfi nem akar még gyereket, úgy hogy nincs egészségügyi problémája?
Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 13:07
31/40 anonim válasza:
Kérdező (#23), csak szólok, hogy az ügynek HÁROM szereplője van....
(most komolyan, úgy érzed, hogy ketyeg a biológiai órád, vagy mi van????)
32/40 anonim válasza:
Nem akar, nem hiányzik neki, nem szereti a gyerekeket, nem okozna neki örömet, nem tenné boldoggá, nem akar szülő lenni.
Te lehet, hogy nem érted meg, de ettől még nem minden ember élete értelme, hogy szülő legyen. Én sem akarok gyereket, pedig már túl vagyok a 35-ön.
33/40 Bence_ válasza:
Veled nem akar gyereket!
Statistikailag is meg más okokból is előnyösebb fiatalabb korban gyermeket nemzeni.
Te írásba tudod adni, hogy meddig élsz?
34/40 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de MIÉRT mentél hozzá, ha ezt a teljesen alapvető kérdést sem tudtátok tisztázni a házasságkötés előtt???
35/40 anonim válasza:
Én 24 vagyok és valószínüleg,soha nem fogok szülni,mert nem akarok.Na és?
36/40 anonim válasza:
Mert nem akar egy ilyen kérdőre vonó anyát a gyerekének,mint te.
37/40 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, mint a zsiráffal: szép, szép, de otthonra nem kéne.
39/40 Savlekotő válasza:
Mert nem mindenki vágyik ugyan arra rohadt nehéz megérteni h mindenki más személyiség más élet ritmussal vágyakkal stb,k va nehéz agyilag feldolgozni..
40/40 anonim válasza:
mi van ha egyaltalan nem akar gyereket? ezt el se tudod kepzelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!