Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogyan vagy miért lehet...

Az hogyan vagy miért lehet hogy egy 40 éves ereje teljében levő férfi nem akar még gyereket, úgy hogy nincs egészségügyi problémája?

Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 13:07
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
8: Kérdező, nem tök mindegy neked, hogy mikor akar gyermeket? Mi közöd hozzá? Mindenkinek saját joga eldönteni ezt, ha meg te akarsz akkor old meg, de ne erőltesd a másikra, mert annál gusztustalanabb húzás nincs is. Keress egy olyan pasit, aki akar gyerek, vagy old meg egyedül, ha úgy tehetsz körülményileg. Egyébként ezt miért itt kérdezed meg, és miért nem az illetékest kérdezed meg? Eldobom az agyamat, komolyan mondom!
2014. nov. 7. 13:40
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Te a feleség vagy? Mert ha igen, akkor neked kell tudnod erre a választ. Csak beszéltetek már az esküvő előtt is a gyerek vállalásról, ki hány gyereket szeretne, szeretne e egyáltalán. Minden egyéb adott lenne hozzá? Úgy értem anyagilag. Mert sokan nem mernek a semmire, felelőtlenül gyereket vállalni, és ez érthető is.
2014. nov. 7. 13:41
 13/40 A kérdező kommentje:

Hát bocsi nekem ez nem idiotaság,csak felelőségteljes gondolkodás.Én úgy gondolom ha csinál valaki egy gyereket,akkor felelőséggel tartozik feléje,amíg nem tölti be a 18-at.

Láttam olyat hogy a férfi,59 évesen csinált egy gyereket,majd szépen feladta a harcot 67 évesen és magára marat az anyjával 8 éves gyerek,és az anya sem éppen mai csirke volt.

2014. nov. 7. 13:42
 14/40 anonim ***** válasza:
82%

Lehetséges okok szerintem:

1.Régen akart mástól gyermeket,a feleségétől viszont nem akarna.

2.Szeretne gyermeket most is,de nem tudja elképzelni, hogy a feleségétől szülessen, és esetleg már nem akar új párt találni/elválni.

3.Nem szeretne egyáltalán gyermeket.

2014. nov. 7. 13:42
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
De miért kell mindenáron mindenkinek gyerek? Erre adj már vmi elfogadható magyarázatot! Ha a pasi most boldog, gyermektelenül, miért vállaljon be egyet és rontsa el a boldog, kényelmes életét?
2014. nov. 7. 13:44
 16/40 anonim ***** válasza:
88%
13: miért felelőtlenség a pasas részéről az, hogyha ne adj isten jóval idősebben óhajt gyermeket, ha egyáltalán óhajt? Írtam már neked, nem kor függyvénye, nőknél bizonyos korig igen, de csak, mert volt egy rossz példát ne abból indulj már ki. Egyébként mi a másik véglet? Szüljünk minél hamarább, mert idősebben/tapasztaltabban milyen "ciki"/ meg felelőtlenség már? :D
2014. nov. 7. 13:47
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkit motivál a családalapítás, a gyerek, az apaság kérdése. Pl. én is 42 éves vagyok, pillanatnyilag egyedülálló, de a korábbi hosszú kapcsolatomból sem lett. És lehet, hogy a társadalomnak való megfelelés miatt most szégyellnem kellene magamat, de nem is motivál valahogy most sem. Nem hiányzik. Más dolgok kötnek le.
2014. nov. 7. 13:48
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező (#13), miért, ez esetben nem arról szól ez a történet, hogy egy idősebb nő, a férje korának és egészségi állapotának ismeretében gyereket vállalt tőle? Szerinted a terhesség-szülés témában kinél van a döntő szó, csókolom????

(azt meg röhejesnek tartom, ha valaki még a síron túl is rázná a "felelősségtudat"-ot... ezen az alapon akkor senki se vállaljon gyereket, vagy utána ne közlekedjen, ne dolgozzon, ne sportoljon, ne szórakozzon, ne csináljon semmit, mert abba akár bele is halhat, és akkor....igen 20 évesen is lehet egyedül maradni gyerekkel, meg 30 évesen is, meg 50 évesen is... és messze nem csak haláleset miatt.... ilyen az élet.)

2014. nov. 7. 13:49
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként Kérdező, épp a napokban hallottam a hírt, hogy az egyik ex osztálytársamnak gyereke született az új házasságából... 50 évesek vagyunk... és? :)
2014. nov. 7. 13:51
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez a férfi mit mond? Miért nem akar,gondolom tudja rá a választ.
2014. nov. 7. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!