Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogyan vagy miért lehet...

Az hogyan vagy miért lehet hogy egy 40 éves ereje teljében levő férfi nem akar még gyereket, úgy hogy nincs egészségügyi problémája?

Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 13:07
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
20: és muszáj mindent megmagyarázni? Ha úgy is van, hogy nem tudja rá a pasas a választ. Inkább örüljön neki az a nő, akinek esetleg ilyen a pasasa, jobb verzió, mintha jól felcsinálná aztán szépen ott maradna egyedül!
2014. nov. 7. 13:54
 22/40 anonim ***** válasza:
0%
Keress fiatalabb pasit,aki talán akar gyereket,mert gondolom te jó 15 évvel fiatalabb vagy.
2014. nov. 7. 14:06
 23/40 A kérdező kommentje:

ma 13:51

Gratulálok!Remélem el is élnek addig a szülei és nem akkor távoznak innen amikor a gyerek még csak 15 éves.Egyébként meg egy gyereknek felnőtt korában is szüksége lenne a szüleire,akár még 40 évesen is jól jön egy szülővel beszélgetni,de neki sanszos hogy arra mire 30 éves lesz már egyik szülője se fog élni,a magyar átlag életkort nézve.Persze ne így legyen...

2014. nov. 7. 14:13
 24/40 anonim ***** válasza:
49%

14:13

23. Válaszoddal egválaszoltad, talán már nem akar gyereket, emrt manapság sajnos 50-55 évesen "hullanak" az emberek :(

Ngyon sok jó ismerősöm rokonom távozott ebben a korosztályban az elmúlt 3 évben..

Nem akar egy tini, vagy csak éppen fenőtt gyereket hátrahagyni..

Nekem volt olyanosztálytársam, akinek akkor 60ho közel voltak a szülei, már akkor aggódott értük.. Most már 70 hez vannak közel, a srác most kezdett dolgozni2 éve, de a szülei már napi segítségre szorulnak otthon..

2014. nov. 7. 14:20
 25/40 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező: gondoltam, hogy ilyen sötét a felfogásod! Ezzel vigasztalod magad, hogy 20 évesen legyártottál 3 gyereket a párodnak, majd rájöttél, hogy nem éltél semmit se, és a pasid közben 10 év után faképnél hagyott? Jó kis vigasz végül is, egyéb mentséged nem is igen maradhatott, hogy elszúrtad az életed! És ez így most jobb a gyermekeidnek, hogy vagy apa és igazából minden nélkül???

/ Ezeket a sorokat természetesen példázatként értsd! /

2014. nov. 7. 14:20
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy baromira nem akar gyereket. Ennyi. Ezt el kéne fogadni. Ha nem tetszik, akkor keress mást.
2014. nov. 7. 14:25
 27/40 A kérdező kommentje:

ma 14:20

Te miből gondolod hogy szültem 3 gyereket te ostoba?Mi vagy te valami látnok?:))

Nem nem szültem gyereket még!De nem is 50 évesen szeretnék hogy a 20 éves gyerek az anyját,apját egy zombinak lássa.Bocsi én így látom,ha tetszik ha nem.

2014. nov. 7. 14:30
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

"Te miből gondolod hogy szültem 3 gyereket te ostoba?Mi vagy te valami látnok?:))"

Te tényleg sötét vagy. Leírtam eléggé világosan, hogy azokat a sorokat példázatként értsd! :D Innét kezdve no comment!

2014. nov. 7. 14:41
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok: az én válaszom senkit se érdekelt? :D
2014. nov. 7. 15:24
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
14: látod, nem! :D A kérdezőt csak az érdekelte igazából, hogy egy idősebb milyen hülye, felelőtlen, ha még később, vagy esetleg soha nem akar gyermeket!
2014. nov. 7. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!