Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek nektek mennyire...

Hölgyek nektek mennyire fontos hogy a férfinak legyen egzisztenciája? Jobban értékeltek egy olyan férfit, akivel amikor megismerkedtek, akkor még egy csóri és melletettek lesz belőle "valaki" és mindent megtesz azért?

Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 12:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, mire gondolsz? Amúgy a válaszom az, hogy tényleg nem mindegy, hogy milyen korosztályról beszélünk. Azért egy bizonyos kor felett illik lennie egy bizonyos szintű egzisztenciának. Afölött már igazán nem számít a dolog, hogy van-e, vagy nincs, ketten is össze lehet hozni simán. Egyébként az autószerelők szexik, mi a gond velük? :)
2014. nov. 6. 13:05
 12/29 A kérdező kommentje:

ma 12:41

Oké én ezt értem.De akkor inkább leéled az életed egy olyan emberrel,akit talán nem is szeretsz,csak azért hogy keféljen neked egy gyereket és csak azért mert van mit a tejbe aprítania?Egészségetekre...egyre több az ilyen kapcsolat,nem véletlenül megy ennyi házasság tönkre.

2014. nov. 6. 13:14
 13/29 anonim ***** válasza:
Kerdezo szerinted a szegenyek kozott mennyien elnek egymassal szeretett nelkul, meg azert mert nem tudnak valni.Mindenki eldonti mi a fontos neki az embereknek vannak ertekei anyagi helyzettol fuggetlenul.
2014. nov. 6. 13:50
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel manapság, de nekem tényleg nem fontos az egzisztencia. Valahogy úgy állok a dologhoz, hogy ha kell egyedül is mindig helyt tudjak állni, ne kelljen másra támaszkodnom, mástól függenem. Akármilyen nagy is a szerelem egy kapcsolatban, bármi történhet, nem alapozhatom az életem ezért másra. Gyereket is ezért csak egyet szeretnék, mert őt akármi van eltartom egyedül is, segítség nélkül, ha kell, 2-3 esetében ez már koránt sem biztos. A mostani párom a te szavaiddal élve csóri, jóformán én tartom el, rávettem, hogy tanuljon tovább, hogy a jövőben jobb munkát kaphasson, segítem, és büszke vagyok rá, ha sikerül valamit elérnie. Mindenki hülyének néz emiatt, de családot is vele tervezek, mert szeretem olyannak, amilyen.
2014. nov. 6. 13:57
 15/29 A kérdező kommentje:

Utolsó és mennyi idős a párod?Tudod ezzel úgy vagyok,ez is mind szép és jó,de sokszor ezzek visszaélnek az emberek.Te nem fogod azt mondani,hogy ha valami van,hogy hát persze,nekem köszönheted amit elértél?

Én is élek inkább amúgy egy ilyen kapcsolatban mint a tietek,de itt a másik mintha kilenne szolgáltatva a másiknak és ha a másik olyat csinál,valami hülyeséget,akkor mondhatja a másik hogy hát ja én ezt meg azt megtettem érted.

2014. nov. 6. 14:07
 16/29 anonim ***** válasza:

Soha sem néztem, hogy kinek mennyi pénze van. Viszont ennek ellenére "szépen" sikerült eddig beválogatnom.

Mindkét korábbi, hosszabb kapcsolatom olyan volt, hogy amikor még megismerkedtünk, nem nagyon volt semmijük, azután elkezdett megindulni nekik az a bizonyos szekér. Előtte nagyon jó volt a kapcsolatunk, majd miután egyre többre vitték nálam, szépen a fejemre olvasták, hogy én ilyen meg olyan vagyok, meg ők a valakik, én meg életképtelen vagyok.

Hát tényleg nem vagyok karrierista, de dolgoztam folyamatosan, otthon mindent elláttam (mosás, főzés, takarítás, bevásárlás). Hát ez nem volt elég, miért nem keresek többet, miért nem teszek bele annyit a közösbe. Ez logikusan hangzik, de nem hinném, hogy ezt érdemeltem volna. Soha nem túrkáltam a zsebükben, sosem kértem tőlük egy forintot sem, elláttam magamat a saját pénzemből teljesen.

A mostani kapcsolatomban boldog vagyok, a mostani párom egyáltalán nem hozza fel a köztünk lévő különbségeket (van bőven). De a korábbi rossz tapasztalataim miatt teljesen külön kasszán vagyunk. Kértem, hogy ne támogasson anyagilag semmilyen formában, mert annál büszkébb vagyok. Nem kell soha többé, hogy valaki a fejemhez vágja, hogy nélkülem senki vagy meg én fizetek többet. Most teljesen megosztjuk a költségeket, a maradékot mindenki magára költheti. (Egyébként megtenné,hogy támogat, ha megszorulok vagy bármi baj van. De nagyon teszek ellene, hogy ne szolgáltassam ki magamat senkinek)

2014. nov. 6. 14:07
 17/29 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. A párom 36 éves, én 30 vagyok. Fura szitu a miénk, és már lett volna alkalmam a fejéhez vágni, hogy nélkülem nem itt tartana, de nem tettem. Ezt tudja ő is magától, csak néha elfelejti, de később mindig magába száll szólás nélkül is. Ez nekem nem különösebb áldozat, az anyagi részén nem problémázok, ameddig érzem, hogy szeret, és nem kihasználás szagú a dolog, nincs ezzel problémám. 3 éve vagyunk együtt, és eddig még jó.
2014. nov. 6. 14:12
 18/29 A kérdező kommentje:

ma 14:12

Na látod,itt is van amiről beszéltem.Te mondod hogy magába száll,mintha neki nem lehetne szava,és ha valami hülyeséget csinál,akkor ez van,kussoljon,nem lehet szava.

És benned is ott van az,hogy amíg nem kihasználás szagú.Tehát eléggé résen vagy,nehogy a végén kihasználjon.Mégegyszer mondom én is ilyen kapcsolatban vagyok,és elöbb vagyok egy ilyenbe mint ahol a pénz a minden.

2014. nov. 6. 14:18
 19/29 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat "pénzszagúsága" nem a pénz mennyiségétől függ, hanem a felek hozzáállásától. Van, aki kevésből is pénzezik, másoknál meg ha sok van, sem téma.
2014. nov. 6. 14:25
 20/29 anonim ***** válasza:
Megint 14-es. Hát nézd, én őszintén szeretem őt, és ezért segítek neki. Cserébe nem várok el tőle dolgokat, csak egy szintén őszinte érzelmet viszonzásként. Ha úgy érezném, hogy csak a pénz miatt van velem, tehát kihasznál, akkor nyílván nem vagyok alapítvány én se, nem folytatnám a kapcsolatot. És persze akkor is szeretem, amikor hülyeséget csinál, de azt már nem, amikor ilyen esetben úgymond neki áll följebb, mert ez amolyan más f***val csalán verés, ha érted a hasonlatot. De szerintem ez normális dolog, nem várom el, hogy kussoljon mindig, sőt sok esetben szeretem, ha ő dönt.
2014. nov. 6. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!