Hölgyek nektek mennyire fontos hogy a férfinak legyen egzisztenciája? Jobban értékeltek egy olyan férfit, akivel amikor megismerkedtek, akkor még egy csóri és melletettek lesz belőle "valaki" és mindent megtesz azért?
ma 12:41
Oké én ezt értem.De akkor inkább leéled az életed egy olyan emberrel,akit talán nem is szeretsz,csak azért hogy keféljen neked egy gyereket és csak azért mert van mit a tejbe aprítania?Egészségetekre...egyre több az ilyen kapcsolat,nem véletlenül megy ennyi házasság tönkre.
Utolsó és mennyi idős a párod?Tudod ezzel úgy vagyok,ez is mind szép és jó,de sokszor ezzek visszaélnek az emberek.Te nem fogod azt mondani,hogy ha valami van,hogy hát persze,nekem köszönheted amit elértél?
Én is élek inkább amúgy egy ilyen kapcsolatban mint a tietek,de itt a másik mintha kilenne szolgáltatva a másiknak és ha a másik olyat csinál,valami hülyeséget,akkor mondhatja a másik hogy hát ja én ezt meg azt megtettem érted.
Soha sem néztem, hogy kinek mennyi pénze van. Viszont ennek ellenére "szépen" sikerült eddig beválogatnom.
Mindkét korábbi, hosszabb kapcsolatom olyan volt, hogy amikor még megismerkedtünk, nem nagyon volt semmijük, azután elkezdett megindulni nekik az a bizonyos szekér. Előtte nagyon jó volt a kapcsolatunk, majd miután egyre többre vitték nálam, szépen a fejemre olvasták, hogy én ilyen meg olyan vagyok, meg ők a valakik, én meg életképtelen vagyok.
Hát tényleg nem vagyok karrierista, de dolgoztam folyamatosan, otthon mindent elláttam (mosás, főzés, takarítás, bevásárlás). Hát ez nem volt elég, miért nem keresek többet, miért nem teszek bele annyit a közösbe. Ez logikusan hangzik, de nem hinném, hogy ezt érdemeltem volna. Soha nem túrkáltam a zsebükben, sosem kértem tőlük egy forintot sem, elláttam magamat a saját pénzemből teljesen.
A mostani kapcsolatomban boldog vagyok, a mostani párom egyáltalán nem hozza fel a köztünk lévő különbségeket (van bőven). De a korábbi rossz tapasztalataim miatt teljesen külön kasszán vagyunk. Kértem, hogy ne támogasson anyagilag semmilyen formában, mert annál büszkébb vagyok. Nem kell soha többé, hogy valaki a fejemhez vágja, hogy nélkülem senki vagy meg én fizetek többet. Most teljesen megosztjuk a költségeket, a maradékot mindenki magára költheti. (Egyébként megtenné,hogy támogat, ha megszorulok vagy bármi baj van. De nagyon teszek ellene, hogy ne szolgáltassam ki magamat senkinek)
ma 14:12
Na látod,itt is van amiről beszéltem.Te mondod hogy magába száll,mintha neki nem lehetne szava,és ha valami hülyeséget csinál,akkor ez van,kussoljon,nem lehet szava.
És benned is ott van az,hogy amíg nem kihasználás szagú.Tehát eléggé résen vagy,nehogy a végén kihasználjon.Mégegyszer mondom én is ilyen kapcsolatban vagyok,és elöbb vagyok egy ilyenbe mint ahol a pénz a minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!