FONTOS! Elmehetek otthonról így, mi a véleményetek?
Nos 18 éves fiú vagyok, még suliba járok, sajnos nem igazán sikerült az iskola, még 3 évem van az érettségiig, és ez nagyon aggaszt.
A lényeg hogy nem jó nekem, nagyon szarul vagyok már lelkileg.
A családommal sem a legjobb a kapcsolatom, olyan értelemben, hogy ők szeretnek engem, de nem igazán engedik hogy azt csináljam amit akarok, én meg nem vagyok veszekedős típus így azt csinálom amit mondanak.
Én úgy döntöttem, hogy teljesen új életet szeretnék kezdeni és minden emberi kapcsolatom le szeretném építeni, beleértve a szüleimmel, családommal is.
Tehát ha ezt bejelenteném nem sokára nekik, akkor szerintetek hogyan fogadnák illetve megtehetném -e?
Összeszedték pár cuccot és lelépnék és elfelejtenénk egymást örökre, vagy ez túl durva?
Nekem az okozna boldogságot, hogy szabad lehetek végre teljesen és nem szólnak bele az életembe.
Eddig úgy éltem ahogy nekik jó, hallgattam rájuk, megcsináltam amit mondtak, de nekem mindig szar volt. Ez az amibe belefáradtam.
Hmm még 3 év az érettségiig? Nem csak arról van szó hogy lusta vagy tanulni és dolgozni is és úgy gondolod majd a buddhisták etetnek és semmit se kell csinálnod?
Szerintem önző vagy. Nem törődsz mások érzéseivel. Sosem lesz belőled senki de ami a legeosszabb hogy még azt sem értékeled amit a szüleid 18 év alatt tettek érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!