Nagy bunkóság letenni a telefont, ha anyósom felhív este fél 10kor? Mit tehetnék, hogy ne olyankor hívjon?
Felmerül a kérdés, akkor minek veszed egyáltalán fel?
Szerintem amúgy egyszerűen meg kell mondani neki, hogy ne olyan későn telefonájon, hanem mondjuk délután, vagy amikor nem zavar.
Hello,
szerintem tőle bunkóság, hogy olyankor zaklat amikor nem illik, ugyanis este 8 után illetlenség másokat felhívni, hacsak nincs vmi feltétlen mondanivalónk, amit nem lehet elhalasztani. Bátran mondd meg neki, hogy ne hívjon este mert zavar benneteket, és egyáltalán nem vagy bunkó, ha azt mondod neki, hívjon vissza később mert most nem értek rá.
A telefont azért veszem fel mert csörög és ha nem veszem fel kicsörgeti teljesen és akkor felébreszti a már alvó gyerekeket is.
Hiába mondtuk neki szépen,hogy ez a napirendünk lehetőleg úgy telefonáljon. vagyis TUDJA,hogy nálunk 8kor fürdetés van és fekvés a gyereknek. TUDJA,hogy illetlenség olyankor telefonálni. De mégis. kértük már szépen és kértük csúnyán de csak azért is.
Felvennem meg muszáj, mert ha nem teszem és tényleg baj van?
S a saját szüleimnek és nekünk ez miért nem gond. Pl ha felveszem és mondom fürdetünk, jó később hívnak és már le is tettük. Vagy ha a férjem hív valamikor a nap folyamán és bele fut abba,hogy épp etetem a kicsit, visszahív később. Szóval anyóséknak, mert após is ilyen. volt már,hogy mondom neki a fürdővizet készítem a kicsinek. Jó akkor mondom volt a válasz. kénytelen voltam végig hallgatni. S a férjemmel ugyan ezt eljátszotta: mondta vacsorázik jó akkor röviden mondom... Szóval én vagyok ill mi vagyunk a bunkók ha ilyenkor megunjuk és letesszük szó nélkül a végén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!