Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is bunkóság ez? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is bunkóság ez? A párotok felveszi a telefont szex közben?

Figyelt kérdés
A párom már jóideje ezt csinálja.. van, hogy szexelünk és hívja az anyja, ö meg csak egy szó nélkül felveszi és cseveg vele... Eddig még nem szóltam rá egyszer se, mert közben folytatja amit addig csinált, szóval az nem baj, csak zavaró, hogy ilyeneket hallok "Oké anya, de még maradok egy órát" "Rendben, holnap bemegyek a boltba hazafele" stb...
2011. jún. 20. 22:03
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
18/L
2011. jún. 20. 22:03
 2/16 anonim válasza:
75%

Vagy a kezét törném le, vagy egyéb kiálló részeit! Némítsa le a telefont.

26N

2011. jún. 20. 22:04
 3/16 anonim ***** válasza:
hát ez k.urva ciki XD
2011. jún. 20. 22:05
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Az.

Szex közbe ne legyen már telefon. Én sosem vettem fel, ha akkor hívtak.

Elvileg, akkor tényleg csak egymáséi vagytok. Nem csak te, hanem mindenki aki szexel éppen.(de lehet, hogy én tévedek és látom rosszul ezt a dolgot)

2011. jún. 20. 22:05
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát ez az. Szerintem beszéld meg vele.
2011. jún. 20. 22:06
 6/16 anonim ***** válasza:
Hihi...én amikor először voltam nővel, pont a közepén csörgött...de vagy 10 percet..otthagyni a csajt meg persze nem akartam.
2011. jún. 20. 22:09
 7/16 anonim válasza:

egyértelmű,h iylet nem szabd csimálnia

és csodálkozom ,h eddig szó nélkül hagytad ezt!szólj rá ,h ne csinálja ezt...én hatalmas hisztit lecsapnék ezért...bár az én barátom nem vezsi fel iylenkor...igazából eszébe se jut...érdekes ez a dolog:/de midnenképp szólnod kell érte...

2011. jún. 20. 22:13
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát az volt a lényeg, hogy ugyan úgy csinálta tovább, szóval nekem ugyan úgy jóvolt azért :D
2011. jún. 20. 22:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

És akkor te nyögsz alatta, amíg ő az anyjával beszél... Romantikus. :D És ő belenyög a telefonba? Ezt a szitut elképzeltem, és ne sértődj meg, de kissé röhejes. :D

"Okééééhh aahh anyaaahh... hozok tejet aaahh..." :D:D:D:D:D:D

2011. jún. 20. 22:48
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát nem.. csak befogtam a számat... de ö máskor se nyög :D
2011. jún. 20. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!