Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is bunkóság ez? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is bunkóság ez? A párotok felveszi a telefont szex közben?

Figyelt kérdés
A párom már jóideje ezt csinálja.. van, hogy szexelünk és hívja az anyja, ö meg csak egy szó nélkül felveszi és cseveg vele... Eddig még nem szóltam rá egyszer se, mert közben folytatja amit addig csinált, szóval az nem baj, csak zavaró, hogy ilyeneket hallok "Oké anya, de még maradok egy órát" "Rendben, holnap bemegyek a boltba hazafele" stb...
2011. jún. 20. 22:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csináltam egy szexi mixet mindenféle jó kis számból, amire lehet szexelni, tehát ha hívnak, hívjanak.
2011. jún. 20. 23:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Hű, hááát...

Én egyáltalán nem vagyok prűd, vagy ilyesmi (sőt :) ), de elég perverz dolognak tartom, hogy miközben éppen rajtad matat, az anyjával beszél.

Ez szerintem egy picit "undorító", vagy nem is tudom hogy fogalmazzak.

Eszembe nem jutna szeretkezés közben bárkivel telefonon csevegni (és a barátomnak sem) nemhogy az anyámmal...

L/24

2011. jún. 20. 23:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyszer szex közben csörgött a telefonom össze vissza nyúlkáltam vagy 2percig mire meglett és a szekrénynek vágtam a lány akivel voltam hirtelen leugrott rólam hogy megnézze a szekrényét mivel antik volt nem-e karcolódott meg (a telefon az enyém volt és 30k javithatatlanul tönkrement)

Szal néha jobb ha felveszi:D

2011. jún. 23. 20:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb, mintha az anyjával sexelne, és veled telefonálna... :-/
2011. jún. 23. 21:25
 15/16 anonim válasza:
szóljál már rá!
2011. jún. 23. 21:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
mindketten telefonáltunk már közben. vicces volt, de nem csinálunk belőle rendszert. elsősorban a telefonáló szívatása miatt poén. m pl ha a fiúm telefonál, én meg jól megszorítom a puncimmal a farkát, vagy hevesebben szopom, akk nehezebb megtartani a nyugodt hangnemet. ő is erősebben lökött amikor én telefonáltam:D
2011. jún. 23. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!