Milyen szép keresztnevek vannak?
Figyelt kérdés
Külföldi nevek érdekelnének, az ország mindegy, csak ne magyar!Fiu-lány jöhet! Elöre is köfee!2010. jan. 26. 18:38
22/38 anonim 

válasza:

Kedves köfee!
Alexis a férfi, ha női, akkor penelophe
23/38 anonim 

válasza:

Szabó Gandalf, Lakatos Marlonbrandó, Kolompár Pamela haha
25/38 anonim válasza:
Lakatos Los Angeles! XD :D
(Kiss Ádám poén,ő is az ilyen külföldi neveket párosítgatta)
26/38 anonim 

válasza:

most mi bajotok van a külföldiekkel? Hát ennyire terjed ez az ostoba hungarizmus??? Ezért nem jutunk egyröl a kettöre, mert képtelenek vagytok elfogadni más nemzeteket!!
Kedves Kérdezö, mi is külföldi nevet szánunk gyermekünknek, mivel a párom német, én svájci származású vagyok, a vezetéknevünk is német. Elég hülyén hangzanak hozzá a magyar nevek. Van, amihez nem megy, ez van. De hogy válaszoljak is, nekünk pl. ha fiú akkor Miron lesz, ha lány akkor vagy Kira, Angelina vagy Jenni.
27/38 anonim 

válasza:

elözö vagyok. Kifelejtettem, hogy még vagy Alex vagy Martin:)
28/38 anonim 

válasza:

Gilgames, Suppiluliumas, Assur-ban Appli és Triceratops.
29/38 anonim 

válasza:

10:11-es: Te hüyle vagy. Éppen a kérdező nem akarja elfogadni a magyar neveket, és erre volt reakció. Arról nem is besélve, hogy nem érzed az iróniát a válaszokban, és egyből hungarizmust kiáltasz. Miközben a legnépszerűbb nevek között a legtöbb nem is magyar származású, de szeritned mégis ezért nem jutunk egyről a kettőre... Elképesztő, hogy ilyen hülyeség egyszerűen kipottyanhat emebrekből.
30/38 anonim 

válasza:

Megerőltető feladat a kérdésre szorítkozni,könnyebb beszólogatni.Hiába,ez a magyar mentalitás.Mindenkinek szíve joga lenne,milyen nevet ad a gyerekének.A válaszok pedig nem ironikusak,egyszerűen csak tahók.Ennyi.Jah,és Kiss Ádám legalább értelmes,ti meg csak a fröcsögéshez értetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!