Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szép keresztnevek vannak?

Milyen szép keresztnevek vannak?

Figyelt kérdés
Külföldi nevek érdekelnének, az ország mindegy, csak ne magyar!Fiu-lány jöhet! Elöre is köfee!
2010. jan. 26. 18:38
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
45%
Jeff.... izé Dzseff LOL
2010. jan. 26. 20:25
 22/38 anonim ***** válasza:
47%

Kedves köfee!

Alexis a férfi, ha női, akkor penelophe

2010. jan. 26. 21:13
 23/38 anonim ***** válasza:
63%
Szabó Gandalf, Lakatos Marlonbrandó, Kolompár Pamela haha
2010. jan. 26. 21:33
 24/38 anonim ***** válasza:
62%
Leokádia XD
2010. jan. 26. 23:24
 25/38 anonim válasza:
56%

Lakatos Los Angeles! XD :D

(Kiss Ádám poén,ő is az ilyen külföldi neveket párosítgatta)

2010. jan. 27. 00:14
 26/38 anonim ***** válasza:
37%

most mi bajotok van a külföldiekkel? Hát ennyire terjed ez az ostoba hungarizmus??? Ezért nem jutunk egyröl a kettöre, mert képtelenek vagytok elfogadni más nemzeteket!!

Kedves Kérdezö, mi is külföldi nevet szánunk gyermekünknek, mivel a párom német, én svájci származású vagyok, a vezetéknevünk is német. Elég hülyén hangzanak hozzá a magyar nevek. Van, amihez nem megy, ez van. De hogy válaszoljak is, nekünk pl. ha fiú akkor Miron lesz, ha lány akkor vagy Kira, Angelina vagy Jenni.

2010. jan. 27. 10:11
 27/38 anonim ***** válasza:
68%
elözö vagyok. Kifelejtettem, hogy még vagy Alex vagy Martin:)
2010. jan. 27. 10:12
 28/38 anonim ***** válasza:
39%
Gilgames, Suppiluliumas, Assur-ban Appli és Triceratops.
2010. jan. 27. 10:40
 29/38 anonim ***** válasza:
33%
10:11-es: Te hüyle vagy. Éppen a kérdező nem akarja elfogadni a magyar neveket, és erre volt reakció. Arról nem is besélve, hogy nem érzed az iróniát a válaszokban, és egyből hungarizmust kiáltasz. Miközben a legnépszerűbb nevek között a legtöbb nem is magyar származású, de szeritned mégis ezért nem jutunk egyről a kettőre... Elképesztő, hogy ilyen hülyeség egyszerűen kipottyanhat emebrekből.
2010. jan. 27. 10:56
 30/38 anonim ***** válasza:
45%
Megerőltető feladat a kérdésre szorítkozni,könnyebb beszólogatni.Hiába,ez a magyar mentalitás.Mindenkinek szíve joga lenne,milyen nevet ad a gyerekének.A válaszok pedig nem ironikusak,egyszerűen csak tahók.Ennyi.Jah,és Kiss Ádám legalább értelmes,ti meg csak a fröcsögéshez értetek.
2010. jan. 27. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!