Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez gáz? Rosszul...

Szerintetek ez gáz? Rosszul teszem?

Figyelt kérdés

Kb 1 hete beszélgetek a férjem volt barátnőjével msn-en.

Úgy hozta a sors hogy felhívott telefonon és azóta beszélgetünk.

Mennyire gáz ez szerintetek?

2010. jan. 26. 13:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Szó sincs ilyenről. A csaj keresett engem állandóan,ő vett fel msn-re.

A férjemet én hoztam fel, mert nagyon viharos volt a szakításuk és kíváncsi voltam hogy ő mit mondd. Egyébként megbeszéltük hogy többet nem beszélünk a múltjukról, de ő mindig felhoz valamit.

2010. jan. 26. 14:00
 12/20 A kérdező kommentje:

A csajnak van férje, és gyereke is.

Szerintem nyitott házasságban élnek legalább is azok alapján amiket elmondott nagyon gyanús a dolog.

A párom azt mondta derítsük ki mit akarhat de finoman.

Például tegnap megkérdezte hogy megvan e még az a kép amit a férjemnek adott amikor szakítottak. Volt rajta egy dal szöveg is. A férjem is itthon volt nézte hogy mit ír.

Én megkérdeztem őt hogy hol a kép. Azt mondta írjam meg hogy széttépte. Erre a csaj csak ennyit írt: értem...

Érdekes nem?

2010. jan. 26. 14:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Legyen eszed, csírájában el kell folytatni ezt a levelezést. Lépjél ki, ne is válaszolj neki. Ez csak felkavarja a dolgokat. Nem jó ómen a házasságotokra. Ami elmúlt, elmúlt, vége, és kész, mit érdeklődik? Semmi értelme.
2010. jan. 26. 14:11
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
az hagyján, hogy nem jó jel a házasságra nézve, de hogy még a férjed is adja alád a lovat, hogy "puhatold ki" mit akar... Kit érdekel, mit akar?! Vágod?!...még most állítsd le ezt a dolgot szerintem, mert könnyen lehet az a vége, hogy hozzátok fog feljárni az ex, neked meg pénzt adnak mozijegyre. (bocsi, ha durván fogalmazok, de remélem érted!)
2010. jan. 26. 14:15
 15/20 A kérdező kommentje:
Értem. Igazatok van. Le kell építeni ezt a nőt minél előbb.
2010. jan. 26. 14:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp le kell építeni a dolgot. Elmondom miért gondolom így: majd 10 éve szakítottunk viharosan a volt férjemmel, azóta egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot. De ha minden nap hallanék róla, fényképeket látnék róla, netán még találkoznánk is, akkor újra előjönnének a vele kapcsolatos dolgok, az, hogy mennyire szerettem, az emlékek - és ennyi idő távlatából a rossz dolgok megfakulnak. Felkavarná a lelkem még ennyi idő után is - a férjedét is, akkor is ha már rég volt, főleg, hogy ő volt az, akit otthagytak.

Szóval szerintem gyorsan rekesszétek ki az életetekből azt a nőt, mielőtt a férjedben felkavarodnak az emlékek és agyalni kezd rajta.

2010. jan. 26. 14:42
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne válaszolj neki! Töröld ki, valamiben sántikál.
2010. jan. 26. 14:53
 18/20 anonim ***** válasza:
26%
Tudod, msn-en többet is megmondunk másnak, mint ha személyesen kellene megkeresni őt, és megbeszélni vele bármit is... De miért baj az, ha a férjed volt barátnőjével beszélgetsz??
2010. jan. 26. 15:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha veled beszélget , miért érdekli a férjed ( a volt barátja).Rajtad keresztül tudakolódik?Én azt tanácsolnám , amíg szent a béke a férjeddel , tudd le azonnal ezt a nőt.Ne tedd tűzbe a kezed.
2010. jan. 26. 16:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz bár nekem a szüleim váltak el és anyu a "mostohaanyumhoz" jár kozmetikushoz és nekünk már ez nem is fura kicsit sem.De ha ilyeneket irogat a régi barátnő akkor szerintem nem érdemes vekle nagyon barátkozni mert lehet csak áskálódni akar
2010. jan. 26. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!