Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez gáz? Rosszul...

Szerintetek ez gáz? Rosszul teszem?

Figyelt kérdés

Kb 1 hete beszélgetek a férjem volt barátnőjével msn-en.

Úgy hozta a sors hogy felhívott telefonon és azóta beszélgetünk.

Mennyire gáz ez szerintetek?

2010. jan. 26. 13:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát nézd, barátkozni lehet bárkivel... kérdés, hogy ő mit akar(akar-e egyáltalán valamit?), meg hogy Te mit akarsz?

2010. jan. 26. 13:48
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

attól függ miről beszélgettek!

egyébként felnőtt emberek vagytok, ha ebből senkinek nincs rossz érzése, akkor nem gáz.

2010. jan. 26. 13:49
 3/20 A kérdező kommentje:

Neki is van egy kislánya nekem pedig kisfiam.

Általában a gyerekek a téma, de beszéltünk már a férjemről is. A csaj dobta ki őt, de a párom nagyon szerette.

Sokszor nem jó hallani azokat a dolgokat. Például tegnap azt mondta hogy amikor szakítottak a párom hagyott neki egy üzenetet, hogy gyere vissza hozzám... :-(

Ez rossz volt eléggé.

2010. jan. 26. 13:51
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlenül barátkozik veled. Valamit akar. A kérdés már csak az, hogy mit. Lehet, hogy épp most puhatolózik, hogy mennyire stabil a házasságotok, mekkora esélye lenne visszaszerezni a pasit.
2010. jan. 26. 13:53
 5/20 A kérdező kommentje:

Ja és elég furcsa dolgokat mondott, például hogy sok mindent megengednek egymásnak a férjével amit más nem engedne... néha elég érdekes az biztos.

Sok mindent nem értek. És mindig képeket küldözget magáról.

Nem igazán értem ezeket.

2010. jan. 26. 13:54
 6/20 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt beszélgettük tegnap a férjemmel, hogy valamit akarhat csak még nem jöttünk rá hogy mit.
2010. jan. 26. 13:55
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
hát a leírtak fényében gáz...kicsit mazochist ajellemre utal, hogy a volt barátnővel olyan dolgokról is beszélget valaki, ami a közös múltat is érinti... vagy nem gondolod, hogy esetleg "direkt" csinálja, illetve mondja?:) szerintem ha szimplán barátkozni akarna, akkor mindenről szó esne , csak erről nem; főleg telefonon!
2010. jan. 26. 13:56
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, mazochista.

A következő talán az lesz, hogy meghívod a csajt egy üveg borra, majd kimész a szobából és otthagyod a férjeddel, miközben a másik szobából kukucskálsz, hogy mi történik...

2010. jan. 26. 13:58
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

13:53 vagyok:

Én sztem leépíteném ezt a "barátságot", ki tudja mi lesz ennek a vége, ráadásul közben meg téged bánt azokkal a dolgokkal, amiket mondd.

Lehet h arra számít, h a férjed is megnézi majd a képeket és rájön h ő húdejócsaj, vagy mittudomén, az elhagyott nők nagyon fura agymenetre képesek.

Szerintem hagyd, ne engedj utat a "tervének", akármi legyen is az.

2010. jan. 26. 13:58
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Tuti,hogy valamit akar!!Biztos nem véletlen,hogy épp Veled beszélget.Szerintem vagy építsd le,vagy légy óvatos vele.
2010. jan. 26. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!