Szerintetek ez gáz? Rosszul teszem?
Kb 1 hete beszélgetek a férjem volt barátnőjével msn-en.
Úgy hozta a sors hogy felhívott telefonon és azóta beszélgetünk.
Mennyire gáz ez szerintetek?
Szia!
Hát nézd, barátkozni lehet bárkivel... kérdés, hogy ő mit akar(akar-e egyáltalán valamit?), meg hogy Te mit akarsz?
attól függ miről beszélgettek!
egyébként felnőtt emberek vagytok, ha ebből senkinek nincs rossz érzése, akkor nem gáz.
Neki is van egy kislánya nekem pedig kisfiam.
Általában a gyerekek a téma, de beszéltünk már a férjemről is. A csaj dobta ki őt, de a párom nagyon szerette.
Sokszor nem jó hallani azokat a dolgokat. Például tegnap azt mondta hogy amikor szakítottak a párom hagyott neki egy üzenetet, hogy gyere vissza hozzám... :-(
Ez rossz volt eléggé.
Ja és elég furcsa dolgokat mondott, például hogy sok mindent megengednek egymásnak a férjével amit más nem engedne... néha elég érdekes az biztos.
Sok mindent nem értek. És mindig képeket küldözget magáról.
Nem igazán értem ezeket.
Bizony, mazochista.
A következő talán az lesz, hogy meghívod a csajt egy üveg borra, majd kimész a szobából és otthagyod a férjeddel, miközben a másik szobából kukucskálsz, hogy mi történik...
13:53 vagyok:
Én sztem leépíteném ezt a "barátságot", ki tudja mi lesz ennek a vége, ráadásul közben meg téged bánt azokkal a dolgokkal, amiket mondd.
Lehet h arra számít, h a férjed is megnézi majd a képeket és rájön h ő húdejócsaj, vagy mittudomén, az elhagyott nők nagyon fura agymenetre képesek.
Szerintem hagyd, ne engedj utat a "tervének", akármi legyen is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!