Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem túl magam a...

Hogyan tegyem túl magam a változáson?

Figyelt kérdés
Sziasztok,15 éves vagyok,9.-es. Most ballagtam el az általános iskolából,amit imádtam. Minden tökéletes volt.Az osztályomat is imádtam,a tanárokat is. Panelban laktunk a szüleimmel,a sulimhoz 5 percre,ott nőttem fel,mindig is ott laktam.Minden tökéletes volt. 8.félévkor elköltöztünk,a sulimtól 30 percre. Nem volt bajom,bár kicsit hiányzott a régi ház. Aztán jött a ballagás..szétsírtuk magunkat az osztállyal. Imádtuk egymást. Az évfolyamomban volt pár gyerek,akit nem szerettem,csoportbontás volt angolórákon az évfolyamomon,velük kerültem össze. Ott csak-csak elviseltem őket. Most ők az osztálytársaim.. A suli jó,az osztály viszont fura. Olyan szinten nem utálom,hogy el akarjak menni,de NAGYON visszavágyom. Mit tegyek,hogy túllépjek végre? Úgy érzem minden összeomlott,hiányzik a régi életem. Igazságtalan,hogy ott kellett hagyjam az iskolám.. Nagyon rossz a hangulatom,régen sose vártam a hétvégét,mert akkor nem lehettem suliban,most viszont már számolom az órákat,mikor lesz végre hétvége. Most a szünetben egy programot se terveztünk a mostani osztályommal,a régivel mindig együtt voltunk. Mit tegyek,hogy el tudjam engedni régi sulimat?

2014. okt. 30. 22:15
1 2 3
 21/23 mi a fene ***** válasza:
Gondolod, hogy egyedül vagy a problémáddal, lehet hogy az osztálytársaid is eezl küzdenek. Menjetel el kirándulni, vagy csináljatok egy klubdélutánt, és összerázódtok. Of. óra témája is lehetne.Of. milyen ?
2014. nov. 9. 10:16
 22/23 anonim válasza:
Szia! Én is nagyon hasonló helyzetben vagyok (bár szerintem jóval nehezebben). 15 éves vagyok, mint te. 9.-es..8. félévben mi is költöztünk a családdal a szülőházamból, egy óriási családiházból egy jóval kisebbe. Aztán ugye nekem is jött a ballagás, ami nagyon megviselt, borzasztóan szerettem az osztályomat..majd nyár közepén a szüleim válni akartak. Augusztusban elköltöztem anyummal 1 egy szobás panelba. Most új osztály, nem vagyunk még nagyon összeszokva, bár vannak barátaim..de mégse olyan.a tanulás is 5x annyi lett..szóval hidd el, nekem is rengeteg a változás, 1 éve még együtt volt a család egy gyönyörű házban, élveztem a sulit, minden megvolt, most pedig itt vagyok anyukámmal egy panelban. De kitartás, lesz még jobb is, neked is és nekem is! :)
2014. nov. 9. 12:24
 23/23 A kérdező kommentje:
Kitartást! :)
2014. nov. 14. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!