Hogyan tegyem túl magam a változáson?
Nekem is hasonló jellegű volt mindkét iskolánál.Először ugyanez volt,amikor általánosból mentem középbe,hogy hiányzott a régi osztly(inkább a barátnők,meg néhány tanár is),de az osztály is kicsit,mert a végére összeszoktunk,teljesen összerázódtunk.Ráadásul kicsi volt az iskola is,mert én falun élek,és ide jártam iskolába.Elkerültem városba,középiskolába jártam,és hiányzott az általános iskola,de 12.év végére megszoktam a középiskolát,az ottani osztályomat,az utolsó év félévétől pedig a szalagavató is nagyon jó volt,és minden más.Ezt is ott kellett hagyni,én OKJ képzésre mentem,hogy pontot adjon a továbbiakhoz,és legyen egy biztos szakmám is.Itt megszoktam a dolgokat,bár még mindig hiányzik a középiskola hangulata,a régi osztályomból is pár ember,meg az,hogy nézzem,hogy hogyan táncolnak szalagavatóra.
Nekünk már nincs kicsengetés,nekünk már osztályfőnökünk sincs(ez ebben az iskolában a jelenlegi évtől nem szokás),tehát nagyon nincs még osztályhangulata az egésznek,bár az idősebbik tanárnő sokat foglalkozik velünk,mint feltörekvő generációval.:)
Hiányzik a másik épület,még visszanézegetnék,sőt a környék is hiányzik,mert jobban tetszett az a városrész,barátságosabb és forgalmasabb is volt,meg több és jobb bolt volt ott,minden más volt ott!:)
Túl kell lépni mindenen,az újat meglehet szokni,én sem szeretem a változásokat,de egyszerűen muszáj megszokni,más választása nincs az embernek egy jó ideig!:(
Szurkolok neked is,hogy mihamarabb szokj hozzá a középiskolához.Járj még vissza általánosba kicsit feltöltődni!:) Középiskolában én is visszajártam még 10.-es koromban is!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!