Mit tegyek, hogy anyukám barátja barátkozzon velem? Engem nem akar megismerni.
Figyelt kérdés
Anyu barátja sokszor van itt, de olyan fura, magának való. Próbálok vele beszélgetnil, de nem nagyon foglalkozik velem. Így hogy legyünk jóban? Mosolyog a vicceimen, de nem nagyon akar dumálni, nem tudom mi baja van velem.2014. okt. 29. 17:41
21/21 anonim válasza:
Nem hinném, hogy baja van veled, inkább csak nem tudja hogyan nyisson feléd, ahogy te is írtad, biztos zárkózottabb típus. Talán idő kell neki, hogy feloldódjon. Szerintem is az lenne a jó ha összebarátkoznátok, hiszen egy fedél alatt vagytok sokszor, egyáltalán nem mindegy milyen a kapcsolatotok. Kérd meg anyukádat hogy segítsen neked ebben, csináljatok olyan programokat ahol meg tudjátok egymást ismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!