Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy anyukám...

Mit tegyek, hogy anyukám barátja barátkozzon velem? Engem nem akar megismerni.

Figyelt kérdés
Anyu barátja sokszor van itt, de olyan fura, magának való. Próbálok vele beszélgetnil, de nem nagyon foglalkozik velem. Így hogy legyünk jóban? Mosolyog a vicceimen, de nem nagyon akar dumálni, nem tudom mi baja van velem.
2014. okt. 29. 17:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
15%
Figyelj, a pasinak anyukád kell, pontosabban anyukádnak a ... na mindegy, a lényeg, hogy te ebben a történetben csak a szükséges rossz vagy :)
2014. okt. 29. 18:24
 12/21 A kérdező kommentje:
nem tudom miért mondasz ilyeneket...anyukámnak mindig én maradok a legfontosabb:)
2014. okt. 29. 18:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem beszélj erről anyukádnak. Nyilván neki is nagyon fontos, hogy ti jól kijöjjetek egymással. :)
2014. okt. 29. 18:48
 14/21 anonim ***** válasza:
15%

"nem tudom miért mondasz ilyeneket"

Mert realista vagyok, és a dolgokat abból az aspektusból is meg szoktam vizsgálni, ahonnan mások nem.

"anyukámnak mindig én maradok a legfontosabb:)"

Amíg megint le nem babázik.

2014. okt. 29. 18:48
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
wágásiferi,neked vannak féltesóid?vagy saját rossz tapasztalataid? mert nagyon lelombozó amit írsz,és nem feltétlen állja meg a helyét
2014. okt. 29. 18:56
 16/21 anonim ***** válasza:
5%

Nézd, előző, a kérdező feltett egy kérdést, amelyre választ szeretne. Lehet mellébeszélni, színezni, meg ráfogni a döglött lóra, hogy csak alszik, meg lehet neki őszintén válaszolni. Én az utóbbit tettem.

És amiket leírtam, az bizony így van.

2014. okt. 29. 19:15
 17/21 anonim ***** válasza:
79%

létezik ilyen is,azt nem vitatom,de számtalan ellenpélda is,azért azt se felejtsük el.

vagy én legalábbis tudok.

2014. okt. 29. 19:27
 18/21 anonim ***** válasza:

wágásiferi kb annyi eszed van, meg jóindulat benned, mint az általad említett "döglött lónak"

Ha ekkora tapló vagy, minek irkálsz válaszokat egy 13 éves kislány kérdéseihez?

Menjél nintendózni, vagy a franc tudja mit csinálni de ne családi problémákat akarj megoldani evvel a stílusoddal.

2014. okt. 30. 03:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Hárman vagyunk tesók, amikor anyunak új barátja lett (apu meghalt pár éve), akkor minket lányokat kb leszart, nem tudott mit kezdeni velünk, öcsénkkel meg állandóan programot csinált, ajándékot hozott neki, mert neki is van egy fia így úgymond tudta egy fiúval mit lehet kezdeni. Hát egy ideig idegesítő volt, hogy még egy hogy vagy kérdéskörig se tudtunk eljutni vele, aztán átváltottunk nem érdekelbe, ha anyunak megfelel ez a pasas, hát legyen vele boldog. (ja és a történethez még hozzátartozik, hogy mi lányok már egyetemisták vagyunk, öcsénk meg általános iskolás, kései gyerek)
2014. okt. 30. 08:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Kérdező sztem semmi baja veled,de olyan fajta mint én.Valahogy nem tudok mit kezdeni az "idegen" gyerekekkel,csak zavarba jövök,és azon kattog az agyam,hogy tudom kedvesnek kellene lennem,meg beszélgetni,csevegni velük,de nem megy,hiába aranyosak,kedvesek.Ez idővel javulni fog,ne aggódj.Minél jobban megismeritek majd egymást.Ne siettesd a dolgot,valószínű neki sem könnyű.
2014. okt. 30. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!