Most ez tényleg akkora nagy bűn? Miért csinálják ezt
velem, választanom kell?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, majdnem 2o éves, 3 éves párkapcsolatban...sajnos távkapcsolatban vagyunk most a párommal, ő máshol egyetemista...2-3 hetente találkozunk, hol ő jön, hol én megyek hozza...igy is nehezen viselem a távolságot, megszoktam, hogy mindig mellettem van (az előző 2 évben)...emellett állandóan kapom a folytonos megjegyzéseket, hogy mennyire nem jó amit csinálok(mármint az, hogy találkozom a párommal, megyek hozza, jön hozzám... stb) a vicces az, hogy másképp mindenki kedveli a családban...de ezzel a témával kapcsolatban mindenki folyton folyvást megjegyzéseket tesz...mintha én lennék emiatt a legnagyobb k.va a Földön...nagymamám (akivel egyébként nagyon jó volt a kapcsolatom szóba sem áll velem, csak érezteti velem, hogy mit gondol...ez a legnagyobb erkölcstelenség a világon szerinte) bűntudatom van emiatt, pedig tudom, hogy semmi rosszat nem teszek, eljegyzést tervezünk, végtelenül tiszteljük egymást...a szüleim tolerálják, de tudom, hogy ők sem helyeslik a dolgot...én vagyok túl nagyravágyó? nem vagyok 13 éves aki felelőtlenül nem tudja mit akar, jól tanulok, tudom mit akarok az élettől...valóban erkölcstelen amit teszek? mit tegyek? egyáltalán tehetek valamit? :(
de nem is erről van szó...hanem, hogy miért nem lehet magánélete egy 19-2o éves lánynak? miért kell elítélni emiatt, mi az alapja? és valóban ennyire erkölcstelenség? (nem mindennap mással, hanem 3 éve ugyanazzal a megbízható rendes fiuval(21))
2010. jan. 25. 20:02
12/16 anonim válasza:
Én vagyok a 19:00-s válaszoló:-)Dehogynem gondolom komolyan azt amit írtam, az emberekre ritkán lehet szép szóval hatni. Nyilván ha elkezded a szex témát egyből elkezdenek majd újságot olvasni vagy tv-t nézni, mert nem érdekli őket, amit mondasz, meg erről nem illik beszélni. Inkább amúgy utáljanak ki a családból, minthogy úgy éld le az életedet, ahogy nem akarod. A szüleid nem szeretnek, hanem birtokolnak. Ha ennyi idő alatt nem szokták meg a párod, ezután se fogják. Egy kérdés: miért nem szeretik?????
2010. jan. 25. 20:05
13/16 A kérdező kommentje:
kedves előző válaszadó:)
pont, hogy nem értem mert jobb párt nem is képzelhetnek el mellém, és ezt ők is tudják...(olyan tipikus aranyos srácról van szó aki okos, tiszteli a bnőjét, kedves udvarias szóval tényleg nincs kivetnivaló benne, nem iszik nem huligan vagy ilyenek)...
na de elkönyveltek engem erkölcstelennek emiatt...:( én nem akarom ezt...de nem a családommal fogom leélni az életem hanem a párommal:-S
sajnos nem tudom hogy javitsak a helyzeten....
2010. jan. 25. 22:03
14/16 anonim válasza:
a 2.válaszoló vagyok!
a szüleid azt gondolják, hogy 20évesen kártyáztok mikor együtt vagytok????
eddig nem aludtatok együtt a 3év alatt a szüleidnél?
nem értem őket, nem tarthatnak kalitkában, és már elég érett vagy, főleg ha eljegyzést is terveztek...
2010. jan. 25. 22:37
15/16 anonim válasza:
Gondolom, tartogatnotok kellene magatokat a nászéjszakáig:D
2010. jan. 25. 22:40
16/16 anonim válasza:
Az én szüleim nagyon vallásosak, templomba járunk, sokat imádkozunk, tele van a ház feszületekkel, minden szobában van Biblia. Vártak az esküvőig a szexszel, és gondolom, úgy tervezték, hogy a gyerekeik is várni fognak. Mégse volt egy rossz szavuk sem, amikor 19 évesen először aludtam a barátomnál (másfél éve együtt voltunk akkor), mert elfogadták, hogy ez az én életem és én döntöm el, meddig tartogatom a szüzességemet. A te szüleidnek is ezt kéne tenniük. Nem leszel attól rosszabb ember, hogy lefekszel valakivel, akit szeretsz és 3 éve együtt vagytok. Valami más rokonnal (nagynéni, nagybácsi, unokatesó tb.) nem tudsz beszélni, hogy állítsa le őket?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!