Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Választanom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Választanom kell a párom és egy munkalehetőség között.

Figyelt kérdés

2 éve vagyok diplomás munkanélküli. Ajánlottak egy munkalehetőséget, ami messze képzettségemen aluli (puszta fizikai munka). A munka össz-vissz napi 1,5-2 óra ingázással jár. Az ingázást nem próbáltam ilyen távon, fogalmam sincs, hogy bírnám-e. Fekete munkáról van szó. Fizetés kb. nettó 90 000 Ft, szabadnap egyáltalán nincs, hétvégén is dolgozni kell.

Annak a valószínűsége, hogy helyben vagy napi ingázással munkát találok valaha is, 0. Bármit is találjak, mindenképpen költözéssel fog járni, mert mindössze 2 nagyváros van a közelben és azok is 60 - 60 km távolságban. Ezen kívül 3 kisváros van 30-40 km távolságban, amit még be tudnék vállalni napi ingázással.

A párom nem akar távkapcsolatot és fél, hogy elveszít. Tegnap a vállamon sírt, össze van roppanva. Nem túl régi a kapcsolatunk (3,5 hónap), de nagyon szeret. Azt mondta, ha egy nagyvárosba kerülnék és biztos munkahelyet találnék, akkor idővel utánam jönne. Ebben az esetben viszont egy kis faluról van szó, ahol ő biztos nem találna munkát. Neki csak logisztikai okj-s képzettsége van, amiben gyakorlat híján sosem fog tudni elhelyezkedni, így csak fizikai munkát találna. Neki biztosnak tűnő munkahelye van, helyi viszonylatban jó fizetéssel. Bizonyára benne is felmerül majd, hogy ezt feladja-e a bizonytalan jövőért.

A munkát nagy valószínűséggel fél éven belül megunnám, de nincs választási lehetőségem, nem válogathatok. Anyámmal lakom, aki az utcára akar tenni. Szeretnék a saját lábamra állni és elmenekülni ebből a pokolból. A szüleimre nem számíthatok, csak és egyedül a barátomra és magamra.

Mit csináljak? Mondjak le a jónak induló párkapcsolatomról, tegyem tönkre a fiút lelkileg és vállaljam el a munkát vagy várjam a csodát, hogy évek múltán talán egyszer tisztességes munkaajánlatot kapok? Miért ennyire kegyetlen az élet?

2009. aug. 28. 09:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
0%
Menjél dolgozni ! A sexet meg lerendezi majd a főnököd ne aggódj ha nem megy, haza mehetsz majd és akkor ott lesz az akit elhagytál!
2009. aug. 28. 09:49
 2/24 anonim ***** válasza:
52%

"puszta fizikai munka" ez elég sértő sok ember számára!!!

Szerintem 1 normális gondolkodású ember 1 percig sem gondolkodna! Költözzetek el valamelyik városba,ahol van valami lehetőség! Poton 90 ezer ft olyan soknak számít???

Ha szerinted többet ér,mint a boldogságod,akkor vállald el!

2009. aug. 28. 09:51
 3/24 anonim ***** válasza:
Mivel gondolom Te sem a levegőből élsz, és nincs más lehetőséged, vállald el a munkát. Közben azért nézelődjön a barátod is, hátha adódik jobb lehetőség. Egyébként pedig gondolom nem 24 órában dolgozol, ezért ha nem is sűrűn, de aki akar az tud találkozni, pl. a párod is odautazhatna hozzád. Hidd el, ha ő lenne ilyen helyzetben, hogy nem lenne állása, ő sem hagyná az állást. A szerelem marha jó dolog, de az kevés éhenhalás ellen. Ha erős a kapcsolat köztetek, akkor túl fogjátok élni és ha eddig számíthattál a barátodra,akkor most is támogasson a döntésedben.
2009. aug. 28. 09:54
 4/24 anonim ***** válasza:
Nekem bruttóban van ennyi és gyereket nevelek.... ugyhogy az én meglátásom szerint nettóban ez nem rossz kereset. A boldogságból nem lehet megélni, vagy Ti nem fizettek rezsit, lakbért?
2009. aug. 28. 09:55
 5/24 A kérdező kommentje:
A puszta fizikai munka alatt azt értem, hogy diplomásként lovak után trágyázni kényszerülök. Amúgy ne érts félre, nem nézem le a fizikai munkából élőket, csak nekem nem életcélom, hogy ezzel foglalkozzak, amikor 4 évet rohadtam a fősulin...Viszont nagyon úgy néz ki, hogy más munkát találni nem lesz lehetőségem. Az is zavar, hogy fekete munka. Erre nem lehet egy életet építeni, mert akkor rúg ki, amikor akar. Mellesleg a koma nagy nőcsábász hírében is áll, és ugye visszautasítom a közeledéseit, ezért isten tudja mennyi idő után vágna ki.
2009. aug. 28. 10:02
 6/24 anonim ***** válasza:

melo miatt elég sokan ingáznak napi 2 órát...probáld ki...

én egyetem miatt ingáztam napi 4 órát (oda2 vissza 2)

kibirható jóideig

2009. aug. 28. 10:02
 7/24 A kérdező kommentje:
A nettó 90 000 annyira nem sok, ha azt nézzük, hogy a hét minden napján dolgoznom kell, havonta meg kell vennem a bérletet és ki kell fizetnem az albérletet stb...
2009. aug. 28. 10:04
 8/24 anonim ***** válasza:

ingázz...ki lehet birni azt a 2 órát...

90ből amugyse maradna sok ha albérlet,az rezsivel együtt is minimum 40,még ha mással is összeköltözöl

2009. aug. 28. 10:13
 9/24 A kérdező kommentje:
Hogy értsétek. Ha ingázok is, akkor is albérletet kell keresnem, mert nem lakhatok tovább itthon. Ha maradnék is itthon, anyám lenyúlná a fizetésem jelentős részét albérleti díjként. Félek, hogy fekete munkából meddig húznám ki albérletben. Merjek-e egy életet építeni erre, amikor lehet 1 hónap múlva kirúg a fazon.
2009. aug. 28. 10:17
 10/24 anonim ***** válasza:
pasival összeköltözni meg ugye még korai ha jolsejtem
2009. aug. 28. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!