Szerintetek létezik, hogy egy 50 éves férfi és egy 25 éves lány egymásba szeret?
Igen,létezik ilyen.A bàtyàm is 25 éves,jelenleg egy 48 éves nôbe szerelmes,együtt is vannak màr egy pàr hónapja...
Az ilyen kapcsolatoknàl az idôsebbik felet megértem,mert nyilván vonzóbb egy 25 éves fiù/lány,mint egy 50 körüli,de azt nem értem,hogy a fiatalnak mi a jó ebben.
Épp most láttam egy ismerős férfi kommentjét a facen, a felesége a lánya lehetne ill. egyidős is vele.
Még aktív korú, de évek óta gyógyíthatatlan beteg, a felesége már régen csak "egy lakcímen él vele" ugyanis lecserélte egy fiatalabbra.
Annak idején az illető ott hagyta a családját szép feleséget, bele is betegedett. A sors kegyetlen általában.
Azért én úgy látom, a kérdésfeltevőt nem nagyon érdeklik a válaszok. Minek ír ki valaki kérdést, ha annyival nem tiszteli meg a hozzászólókat, hogy reagáljon valamit?
Én kíváncsi lennék pl, hogy milyen a kapcsolata az idősebb úrral. Pl nem e használja ki anyagilag, érzelmileg, stb.
Mivel azt írja, neki nem érdeke a férfival lenni, hiszen nem gazdag. Ő viszont fiatal létére komoly egzisztenciával, lakással, jó munkával, jó fizetéssel rendelkezik. Ezen el lehet gondolkodni nem? Nem e adta be neki a szegény elvált áldozat szerepét, és élősködik e rajta, nem e lakik a lakásában, nem e akarja kiforgatni? Ez is lehet a férfi részéről a szerelem oka nem? Persze semmit nem tudhatunk, hiszen információ csak annyi van, amennyi a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!