Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy, hogy ez...

Csak én érzem úgy, hogy ez durva volt?

Figyelt kérdés

Kedves édesanyámat ma elkísértem vérvételre a dokijához, ahova engem is behívtak és jó kis fejmosást kaptam, hogy én anorexiás vagyok. Hát mit ne mondjak, jól ledöbbentem, mert nem vagyok anorex meg mellesleg is minek kell anyámnak egyből mindenkinek elmondani, hogy fogyókúrázom.

Na azóta nem szólok hozzá, csak ha nagyon muszáj. Tesóm megkérdezte, hogy én is megyek e anyuval vhova, mert tegnap még úgy volt, hogy igen. Mondtam, hogy nem megyek. Erre anyu elkezdett üvölteni, hogy mit játszom a megsértődöttet, meg milyen elgem van belőlem. Mondtam neki, hogy semmi köze az étkezési szokásaimhoz, és igen durva dolog volt, hogy kibeszélt a hátam mögött. (A barátnőjével rólam /is/ szokott levelezni, hogy mi van az én életemmel), lek...ott, meg hogy annyi agyam van, mint egy csigának, meg minden. És hogy menjek a pasimhoz, de annak se kellek.

Most ő van megsértődve és játsz a dámát, hogy bezzeg ő megszült és hogy majd ha bajom lesz akkor megyek hozzá segítségért. Pedig nagyon rég nem kérek tőle segítséget, mert mindig a szememre veti, hogy bezzeg ő segít.

Szóval szerintem picit eltúlozta a dolgot vagy csak szerintem?

Amugy 21éves vagyok.

2010. jan. 25. 12:44
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Baromi sovány vagy.
2010. jan. 25. 13:52
 32/37 A kérdező kommentje:

Pfff...

Bocsánatot nem tudok tőle kérni, mert ha megteszem, akkor közli, hogy "nem is gondolod te komolyan, hazug disznó vagy". Na ilyenkor elmegy a kedvem a kedveskedéstől...

Amugy amikor kövér voltam (90kg) közölte, hogy ugyanolyan kövér disznó vagyok mint az unokatesóm és a nagyanyám, és nem fogok senkinek kellenni, stb. Most a másik véglet..

Ha van rajtam sapi, azért, ha nincs akkor meg azért.

2010. jan. 25. 14:00
 33/37 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy vagy hatvan kiló? Csak mert én is 176/60 vagyok és nagyon nem így nézek ki, mint te. Hozzám képest csontkollekció vagy, nehezek a csontjaid?
2010. jan. 25. 14:03
 34/37 anonim ***** válasza:
Találd el az ideális súlyod és jó lesz.
2010. jan. 25. 14:04
 35/37 anonim ***** válasza:
51%
Nem olyan vészes-eü-s vagyok,ez még az anorexia közelében nem jár-de ne fogyj többet,ne stresszelj és akkor visszahízod.
2010. jan. 25. 14:07
 36/37 A kérdező kommentje:

Jah, jó nehéz csontú :S

Tudom, hogy nem vagyok anorexiás, közelbe sem járok hozzá. Oké, az egy pszichés betegség, tehát attól lehetek, mert nem vagyok 40kg, de nem vagyok beteg. Szimplán oda figyelek mit eszek, most a suli miatt lefogytam, de majd eljön az idő (30+) mikor vissza fogom sírni ezt az alakot.

2010. jan. 25. 14:11
 37/37 anonim ***** válasza:

Hát ezt az alakot nem fogod visszasírni, arról kezeskedem, mert ez sovány, pláne, hogy a suli meg a stressz miatt még kevesebb, és az biztos, hogy nem jó. Most ha vége a vizsgáknak, kicsit pihenj. És tényleg sokat beszélgess anyukáddal, kérdezgesd, mi van a munkában, bármiről, meséltesd, menjetek el közösen moziba, nézzetek meg valamit együtt, biztos van olyan, amit szívesen megnéznétek mindketten (ez nekem is segített anyuval javítani az anya-lánya kapcsolatot, ő is hasonló korú, mint a te anyukád).

Az jó, ha figyelsz az étkezésedre, de arra is figyelj, hogy a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket természetes úton (szóval táplálékkal) is bevidd a szervezetedbe, ne csak bogyókkal meg szérumokkal. Azért egy picit hízhatnál, főleg vizsgaidőszak után. És egyébként kétlem, hogy te valaha is el fogsz hízni, nem úgy nézel ki, mint aki hajlamos lenne erre... :-D

Vigyázz magadra, és beszélgessetek anyukáddal, és szervezz anya-lánya programot, nem kell, hogy a legjobb barátnőd legyen, de legyen valami, amit együtt is csináltok csak ketten.

2010. jan. 25. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!