Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy, hogy ez...

Csak én érzem úgy, hogy ez durva volt?

Figyelt kérdés

Kedves édesanyámat ma elkísértem vérvételre a dokijához, ahova engem is behívtak és jó kis fejmosást kaptam, hogy én anorexiás vagyok. Hát mit ne mondjak, jól ledöbbentem, mert nem vagyok anorex meg mellesleg is minek kell anyámnak egyből mindenkinek elmondani, hogy fogyókúrázom.

Na azóta nem szólok hozzá, csak ha nagyon muszáj. Tesóm megkérdezte, hogy én is megyek e anyuval vhova, mert tegnap még úgy volt, hogy igen. Mondtam, hogy nem megyek. Erre anyu elkezdett üvölteni, hogy mit játszom a megsértődöttet, meg milyen elgem van belőlem. Mondtam neki, hogy semmi köze az étkezési szokásaimhoz, és igen durva dolog volt, hogy kibeszélt a hátam mögött. (A barátnőjével rólam /is/ szokott levelezni, hogy mi van az én életemmel), lek...ott, meg hogy annyi agyam van, mint egy csigának, meg minden. És hogy menjek a pasimhoz, de annak se kellek.

Most ő van megsértődve és játsz a dámát, hogy bezzeg ő megszült és hogy majd ha bajom lesz akkor megyek hozzá segítségért. Pedig nagyon rég nem kérek tőle segítséget, mert mindig a szememre veti, hogy bezzeg ő segít.

Szóval szerintem picit eltúlozta a dolgot vagy csak szerintem?

Amugy 21éves vagyok.

2010. jan. 25. 12:44
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
82%
lehet hogy eltúlozta a dolgot, de az is biztos hogy veled nem lehet higgadtan erről a témáról beszélni. Biztosan nem véletlen, hogy aggasztja a fogyókúrád, de így látatlanban nem lehet megítélni hogy mennyire túlzod el, vagy nem túlzod el. Viszont ha ránézésre az orvos is "megmosta" a fejedet, akkor feltételezem, hogy gebe vagy. Úgyhogy ne anyukádra haragudj, aki nem tudja mit tegyen veled, hanem tarts önvizsgálatot, hogy mit kéne máshogy csinálni, miért fogyózol, és tényleg van-e okod rá, vagy csak bebeszéled magadnak hogy kövér vagy.
2010. jan. 25. 12:51
 2/37 anonim ***** válasza:
74%
Nem kellene ennyire fogyókúráznod, hogy anorexiásnak nézzél ki, nekem ez a véleményem. Tudod, nem zörög a haraszt...
2010. jan. 25. 12:52
 3/37 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem ez egy semmiség, nem kell rajta felkaoni a vizet... Más azt gondol amit akar...
2010. jan. 25. 12:52
 4/37 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy addig jó, amíg foglalkozik veled, mellesleg ő szült, ő nevelt fel, ami nem kis munka, idegesség, majd megtudod, hogyha neked is lesz gyereked.
2010. jan. 25. 12:54
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Az tény, hogy ebben a korban anya és lánya között sok a konfliktus bármivel kapcsolatban, tapasztalatból tudom. 23/L
2010. jan. 25. 12:59
 6/37 anonim ***** válasza:
76%

Biza biza, örvendj amig van aki aggódjon érted!!!! És egy kicsit te is engedjél, mrt biza sajnos úgy van, hogy szegény szüleink egy csomót kinlódnak amig kicsik avgyunk, aztán felnövünk és hirtelen miénk lesz a világ és még mi vagyunk lesértődve...Majd egyszer te is meggondolod, hogy biza neki volt igaza..majd akkor amikor te is anya leszel..rájösz h milyen rossz érzés ez egy anyának.Szerintem pedig ha nem vagy anorexiás akkor meg anyukád miért aggódik annyira???ez csak azt jelenti h csak te látod magadat kövérnek ha fogyózol.

23/L

2010. jan. 25. 13:00
 7/37 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kövér, és nem is hiszem magam annak. Vékony sem vagyok.

Abból ered ez nála, hogy a suliba most volt vizsgaidőszak és a sok idegeskedés miatt fogytam egy pár kg-t és lötyögnek a gatyáim.

Az orvos nem mondta, hogy anorex vagyok, csak annyit, hogy vigyázzak magamra, ne fogyjak többet, mert a magasságomhoz az már kevés lesz (176 cm vagyok és 60kg).

Tehát alaptalanul járatott le. Lehet velem beszélni, csak ha valaki már úgy kezdi "hogy te mocskos k..va", akkor vhogy nekem sem a legjobb modorom kerül elő...

2010. jan. 25. 13:00
 8/37 A kérdező kommentje:
A tesóm el van hízva. Vele mégsem foglalkozik, mert szerinte olyan édes így. Olyan cuki, olyan férfias (14éves 170cm és 65kg). Csak engem cseszeget mindenért, az ő kisbabáját soha. Ha valamit én rosszul csinálok akkor kiabál, ha tesóm akkor semmi baj nincs. Igazából az zavar, hogy miért kell kibeszélnie a hátam mögött!
2010. jan. 25. 13:03
 9/37 anonim ***** válasza:
57%

Én is fogyózom,de még jó indulattal sem lehetne rám mondani,hogy anorexiás vagyok.Valószínű,hogy te eleve vékony vagy(ahogy ilyenkor mondják"kilátszanak a bordáid),talán nem is akart rosszat anyukád.lehet,hogy bent mondta a dokinak,hogy "nézze meg a lányomat,hát nem butaságot csinál doktor úr?Fogyózik amikor így is csont és bőr??"Erre a doki meglát,és bizony ő is így látja...Azért a fejmosást nem kaptál volna,ha 60 kg-os lennél...

Azt,hogy megsértődtél,az a te dolgod,de sokáig tényleg felesleges morgolódni..Azért kíváncsi vagyok,hogy a nagy sértődés közepette még mindig anyukád mos,főz rád??vagy ezeket is te csinálod meg magadnak,és a saját pénzedből? de gondolom így van,hogy mindent magadnak csinálsz ,és fizetsz valami lakbért is,hogy ott laksz,hisz írtad te már semmi segítséget nem fogadsz el...Jól gondolom?

10/37 anonim ***** válasza:
85%

Már ne haragudj, de te itt anyukádról beszélsz, azaz ibeszéled a háta mögött - ha neked szadab, akkor milyen jogon vagy felháborodva azon, hogy ö a barátnöivel (és nem idegenekkel, mint ahogy te teszed) beszél rólad.

Egyébként ha az emberek csak akkor beszélnének valakiröl, ha ott van és hozzá tud szólni, akkor igen nagy csend lenne a világban....Az, hogy valakiröl beszélnek, még nem kibeszélést jelent - és ha az orvosnak is az a véleménye, hogy túl sovány vagy, akkor annak lehet valami alapja, ha emelett még fogyókúrázol is, akkor meg több, mint valószinü, hogy tényleg vannak ilyen jellegü problémáid.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!