Szép nevek: Ármin, Joachim (Joakim), Dominik, Lilien, Emma?
Figyelt kérdés
Nekem mindegyik tetszik, de nem akarok olyan nevet adni, ami esetleg későbbiekben a hátrányára válhat a gyerekemnek...Az Ármint és a Joachim neveket hogyan lehet becézni?2010. jan. 25. 06:01
32/37 anonim válasza:
Ármin és Emma :) Armin van Buuren és az osztálytársam, Emma miatt :p kedves nevek számomra
17/L
33/37 anonim válasza:
Nekem az Armin es a Lilien tetszik. Nem baj, ha egy nevet nem lehet becezni, ne a becezese alapjan dontsel! Sokszor nem is a nev alapjan beceznek valakit.
Az Emma szerintem szornyu nev, annyira oregasszonyos. Hogyan lehet egy edes kicsi babanak Emma nevet adni? Szornyu!!!
34/37 anonim válasza:
én osztársam joakim mi joko nak hivjuk
35/37 anonim válasza:
Nekem a Joakim és az Emma tetszik. Csak szerintem a Joakimot inkább k-val írd, ne ch-val, az túl flancos. :)
36/37 anonim válasza:
Nekem tetszik a Joachim, egy ismerősömet( német) Joschinak becézik.
37/37 anonim válasza:
Az Ármin nevet nagyon szeretem, így hívják a férjemet.:)
Ezen kívül még az Emma is tetszik.
Joachim, nagyon fura azt se tudom hogy kell kiejteni...nem jön be. Lilien meg túl külföldies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!