Szép nevek: Ármin, Joachim (Joakim), Dominik, Lilien, Emma?
Figyelt kérdés
Nekem mindegyik tetszik, de nem akarok olyan nevet adni, ami esetleg későbbiekben a hátrányára válhat a gyerekemnek...Az Ármint és a Joachim neveket hogyan lehet becézni?2010. jan. 25. 06:01
1/37 anonim válasza:
Joachim,Lilien nekem nem annyira tetszik
Dominik,Emma viszont csodaszép nevek
2/37 anonim válasza:
Az Emma nagyon szép. Nekem a nagyapám volt Joachim, és Jakinak becézte mindenki.
3/37 anonim válasza:
Emma a kedvencem :9 imádom ezt a lánynevet! Joachim is jó van egy ismerősöm akit agy hívnak mi Jokónak becézzük. Nálam az Emma a tuti.
4/37 anonim válasza:
nekem az Ármin és az Emma nagyon tetszik, a többi annyira nem jön be, de ez csak ugye az én VÉLEMÉNYEM :-)
5/37 anonim válasza:
A Joakim nekem is furcsa, szokatlan. A többi tetszik nekem is.
A kisfiam Dominik, úgyhogy ez nagyon tetszik. :)
6/37 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, talán még a Dominik és az Emma, de nem adnám a gyermekemnek, de a Dominika tetszik. Furcsa. Nem olyanok ezek a nevek, mint a Virginia és társaik, így szerintem elfogadhatók.
7/37 anonim válasza:
Dominik, Lilien és Emma tetszik, a másik kettő nem nagyon.
8/37 anonim válasza:
Az én lányom Dominika, de a Dominik nem tetszik. Az Emma, és a Lilien az szép. Az Ármin is elmegy, de a Joachim, na az nagyon gáz, echte zsidó név.
9/37 anonim válasza:
Az Emma nekem romás, és a családban nálunk van, Mucinak becézzük. De a Dominik a kedvencem, szerintem nagyon szép! Lány névben nekem a Dóri tetszik és a Bettina.
10/37 anonim válasza:
Őszintén szólva nekem egyik sem tetszik. Hagyományos magyar nevek inkább. Még az Ármin elmegy, nem is lehet agyonbecézni, tehát jó. A többi nagyon giccses divatnév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!