Szép nevek: Ármin, Joachim (Joakim), Dominik, Lilien, Emma?
Figyelt kérdés
Nekem mindegyik tetszik, de nem akarok olyan nevet adni, ami esetleg későbbiekben a hátrányára válhat a gyerekemnek...Az Ármint és a Joachim neveket hogyan lehet becézni?2010. jan. 25. 06:01
13/37 anonim válasza:
Árminka´.Az én kisfiam Ármin és semmi hátránya sincs belöle.
14/37 anonim válasza:
Én inkább a magyar keresztneveket prefarálom :)
15/37 anonim válasza:
A Dominik becézése Domi, és nagyon aranyos név. A Lilen ugye Lili(ke) lehet vagy Eni, szépen is cseng. Emma elég snassz, Ármin viszonylag ritka, nehéz becézni Ármi talán egy lehetséges változat. A Joachim névvel, mivel zsidó eredetű lesz hátránya és előnye is. Én a Lilien és Dominik között döntenék, de nekem a Liliána tetszik jobban.
18/37 anonim válasza:
Ém értékelem a modern neveket, de csak ha passzol a vezetéknévhez. Az Ármin és a Lilien tetszik leginkább, de az Ármina is tetszik.
19/37 anonim válasza:
Nekem is az Emma tetszik közülük.
20/37 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszik.
Ha köteles lennék választani, hát az Emma és a Dominik még elmenne, de ezek meg elcsépeltek, menj be egy bölcsibe és minden második gyereket így hívnak. Azóta születetteket meg pláne.
Egy magyar név se jut eszedbe? Vagy kötelező, hogy nem lehet magyar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!