Szép nevek: Ármin, Joachim (Joakim), Dominik, Lilien, Emma?
Nekem ezek közül legjobban a Dominik és az Emma tetszik!
Igaz a Dominik mostanában talán elég tucatnév lett a kisfiú babák között :)
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat:D
Kedves utolsó....milyen normális névre gondolsz? Talán a Jóska, Pisti, Sanyi, Lujza??
IGEN, én valami ilyesminek hívnám a leendő gyermekeimet, talán kicsit magyarosabban, pl. Attila, Árpád, Zoltán, Virág, Emese...
Egyébként manapság annyira elterjedtek ezek a különleges nevek, hogy a különleges lett a norma, a hagyományos meg a különleges. Manapság szinte minden második gyereket Dominiknak hívnak, az már kész közhely lenne, bár mint mondtam az Emmával nekem se lennesemmi bajom. ;)
Hát nem hiszem, hogy az Emma elcsépelt, vagy romás lenne.
Ugyanakkor megjegyzem, az én lányom Emma!!! Egyébként amikor szültem már 600 szülés volt az osztályon abban az évben és Ő volt az első Emma. Ahol megállunk, és megkérdezik a nevét kiderül, hogy igenis ritka nem is nagyon hallották :) Két körzetben jártunk doktornénihez és mi vagyunk az egyetlen Emmák, pedig nagyvárosban lakunk. :)
Úgyhogy Emma és Ármin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!